Benim önerim GT 250 Comet veya Racing alıp yüksek gidon takmak.
Grupta arkadaşlarla Türkiyenin 4 bir tarafını defalarca gezdik girmediğimiz delik kalmadı

Ben 0 alıp 30binde arkadaşıma sattım. Başka bir arkadaş 6 binde 2. el alıp 36 binde sattı.
Motoru istediğin kadar yükle 2 kişi çık yola banamısın demeden stabil olarak 130 la saatlerce gider ve düz yokuş ayırmaz bayılmadan devam. 175-180 son sürati var fakat şahsen 160 üzerini çok tavsiye etmem. Tek kontakla 350 km yol gittiğimiz çok oldu.
Cometlerin altı KLE 500 den bile yüksektir. Arazide de istediğin gibi gider. 650 cc enduro bir motor kadar performansı var. Ve ağırlığı onlardan hafif olduğu için çok ciddi zor koşullarda arazi olmadığı sürece katır gibi gider.
Düz yolda 110km sabit hızla 3.2lt /100km tüketimi vardır. Ama genelde 3.5lt/100km civarında yakarsın.
3500-4000km yağ değişim aralığı vardır. Gezileri boyunca yağ derdin olmadan dolaşırsın.
Patlak motorlar dışında şimdiye kadar yağ yakan bir GT 250 görülmemiştir.
Motorun yapısı Sportif sürüşe yakın olduğu için Amortisörler nisbeten sert ayaklıklar bi parça geridedir. Fakat Antalyadan istanbula 2 mola ile gelmiş biri olarak sorun olmadığını çok rahat söyleyebilirim.
Inazuma tamam rahat bir motor fakat gt250 fiyat/ güç kalıp/ amaca uygunluk olarak rakipsiz bir motordur.
Tek kriterin canı alınmamış ve bir denyonun elinde anası ağlatılmamış bir motor almak olsun yeter.
Istanbulda bildiğimiz 4-5 kurye var gt 250 ile kuryelik yapan.
Kendi söyledikleri motorlarının km telini 25 binde çekiyorlar. Sonra her hafta yağ değiştirip(her hafta 3500km yapmak bu) 2 yıl kullanıp 30bin altı motor diye satıyorlar. Aslında motorlar 200.000-250.000km de olmuş oluyor.
Bir tanesi 2. gt 250sini kullanıyordu.
Full sorunsuz bir motor değil.
Öncelikle yağı kesinlikle geciktirilmemeli. sonrasında akü zayıfladığında çok vakit geciktirilmeden değiştirilmesi lazım yoksa elektiriksel bazı sıkıntılar çıkabiliyor.
Sen motora istediğini zamanında verdiğinde ise çok güzel bir motordur.
Benim motorum 30binde en ufak problemi olmayan çiçek gibi bir motordu. Zaten ilana bile koyamadan arkadaşım aldı
Sanırım bu kadar bilgi yeterli