Ömerli barajı gezim

Merhaba arkadaşlar
Bugün bir kaç arkadaş Ömerli barajına gezi yapalım dedik, istanbuldan çıktık ve sora sora birazda google maps ile yola çıktık, velhasıl baraja gittik ve malesef güvenlikler yasak diye baraj alanına bizi almadılar. bize yan yollardan gidebilirsiniz motorlar ile dediler ve bizde onların tavsiyesi üzerine ormanlık yoldan girdik, çamurlara saplandık ve zarzor kaçıp geri döndük, bildiğiniz zehir oldu :pr:
Varmıdır sizinde böyle günü birlik gidip gelebileceğimiz tavsiyeniz? piknik yapıp manzaranın keyfini çıkaracağımız huzurlu..
Buarada okadar kötü geçtiki fotoğraf filanda çekemedik :pale:
tek keyfimiz bolbol gazlamamız oldu, dönüştede çok daha kolay ve kısa bir yoldan geldik :)

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi
Günü birlik Kocaeli'ye gelebilirsiniz . Maşukiye , sapanca , kartepe , yuvacık vs bir sürü güzel yerler var :)

Bende dun izmite kadar gittim koylerden rasgele agva sile diye istanbula dogru geri dondum sabah ciktim saate tam bakmamistim 11:30 civariydi eve geldigimde (pendik) saat 8'di tavsiyemdir git iyi yollardan hizlica uzaklara kadar sonra yavas yavas koylerin iclerinden geze geze geri don boylece bir gunde cok yer gezilebilir ben 70 km den yukari cikmadigimdan cok uzaklasamadim ama sen yaparsin :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar