Ahh ahh keşke vermeseydin yıkamacıya o köpüğün içinde kostik oluyor boyalı yüzeyleri mahvediyor hatta bazı yıkamacıların köpüğün içine çamaşır suyu bile katıyorlarmış,kezzap attıklarından bile şüpheliyim sırf az uğraşıp aracı kolayca temizlemek için boyaya plastik aksamlara zarar gelmiş yıkamacının umrunda bile değil.[/Q aynen benim başıma da geldi sanki bi daha hayatta o kopuğu sıktırmam ben motoru sıcak yıkatmam fakat art çı ayaklıkları öyle benek benek dökülme değilde sanki farklı gözüküyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
Ahh ahh keşke vermeseydin yıkamacıya o köpüğün içinde kostik oluyor boyalı yüzeyleri mahvediyor hatta bazı yıkamacıların köpüğün içine çamaşır suyu bile katıyorlarmış,kezzap attıklarından bile şüpheliyim sırf az uğraşıp aracı kolayca temizlemek için boyaya plastik aksamlara zarar gelmiş yıkamacının umrunda bile değil.
aynen benim başıma da geldi sanki bi daha hayatta o kopuğu sıktırmam ben motoru sıcak yıkatmam fakat art çı ayaklıkları öyle benek benek dökülme değilde sanki farklı gözüküyor