Ucuz ama Etkili bir Erkek Parfüm önerisi

Mete sana bir formül verecem başkaları inanmaz biliyorum :) Ama sen benim ne iş yaptığımı bildiğin için uygulayabilirsin ve kadınlara karşı dünyanın en etkili parfümüdür, kadın parfümündede tersi işler.

Bir aktara git üç beş liraya satılan yaglar var onlardan şu sıraladıklarımdan bir kaç tenesini al hangileri hoşuna giderse gülyagı bergamut yagı lavanta yagı sandanl agacıyagı, limon yagı, turuç yagı,vanilya yagı,yasemin yagı
aktarda bulursun bide gliserin al ve 100ml alkole de ihtiyacın var.
Yapılışı:
2 damla gliserin digerlerindende en cok 3er damla olmak üzere 3 yagı sen seç benim tavsiyem vanilyala gül bergamutyagıdır ve etil alkolün içine bir şişeye koy agzını kapatmadan önce işin püf noktası budur 2 damla erkek idrarı ekliyeceksin en kolay bulunanı kendi idrarındır:)
Bitince parfümün sadece etil alkol alman yeterli aldıgın 20 ml.lik yaglarla 100 şişe çıkar. hatta sen onlarıda yapıp millete satarsın 5 yıllık parfümünde beleşe gelir.))
Abi idrarsız ve alkolsüz bir tarifin var mı? :queen:

http://www.ebay.com/itm/POLO-SPORT-WOMAN-de-Ralph-Lauren-50ml-ORIGINAL-/390830989648?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item5aff57a150

images

bayan olduğuna bakmayın hala aramaktayım ve bulamadım hayatım boyunca aldığım en uzun süre etkisini yitirmeyen yıkadığınızda dahi çıkmayan cok etkileyici bir parfüm. buarada türkiyede bulursanız ben hazır alıyıcım :)

Son düzenleme:
hepsini test edicem beyler....alakanız için teşekkür ederim...:rendeer:

dark abi bu senin karışım Maranki tarzı bişey galiba....:p

dark abi bu senin karışım Maranki tarzı bişey galiba....:p[/QUOTE]

Maranki kimmiş benim yanımda Meteandro kardeşim yaaa... o sivilce işlerine baksın biz Deokozmetikden bahsediyoruz:)

Promosyon kampanya vardı, öylesine almıştım fakat çok beğendim. Çoğu marka parfümden daha başarılı. Hele bir de "şunu alana bedava" kampanyası denk gelirse "dadından yinmez"

http://www.dsdamat.com/urun/ds-damat-parfum-388536.html

sağolun arkadaşlar koku kültürümüz arttı yahu vesileyle...:p

Abi idrarsız ve alkolsüz bir tarifin var mı? :queen:
Mete kardeş etkili kalıcı karşı cinsi neye ugradığını şaşırtan bir parfum istediği için ona bu förml verildi.:)
Alkolsüz ve idrarsız yapılır. Çıkar formulden onları.Bir müddet sonra kendi kokundan tiksinirsin. Çünkü alkol çözücü görevi görür
idrarsa insanların hayvansal içgüdülerini tetikler.
Sen sormadın ama gliserin de gereklidir çünkü baglayıcıdır. Buda ayrı bir bilgi kaynağı olsun size:)Bunu sağlamak içinse parfüm üreticileri “fixative” adı verilen doğal ya da sentetik bağlayıcılar kullanırlar.En kolay bulunan bağlayıcı ise gliserin’dir.

Doğal bağlayıcıların en meşhuru miskdir, geyiğinin ter bezlerinden elde edilen çok güzel kokulu misk amberidir.
Size desem gidin bi geyik avlayın onun ter bezlerini çıkarın ve birsürü işlem anlatsam hepiniz dersiniz şimdi Geyik yapıyor diye:) :)))))))

ilkbahar yaz ayların da,Xo - Dynamic.Kokusu rahatsız etmeyen hafif,etkili ve kalıcıdır.
sonbahar kış ayların da,Xo - Romantic.Diğerine göre biraz daha ağır ama rahatsızlık vermez etkilidir.
Herhangi bi kozmetik parfümeri dükkanında bulunabilir yanında 125ml. deodorant'ıda var paket halinde fiyatı yerine göre 25-30tl. arası değişir.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rochas kahve kokusu bayanlar bu koku ile sizi kahve icmeye cagirabilir.:queen:

gariban işi süper öneri içerir:

hakmar marketler zincirinde jagler parfüm + deodorant paket = 15 tl. ve cidden kalıcı bir parfüm (yalnız bazıları ağır buluyor bazıları çok beğeniyor bunun da çözümü basit sadece beğenen kişilerle görüşeceksin).

Hanım seni kovmasın abi evden :queen:

Önerim yazın parfüm kullanmaman yönünde her ne kadar banka içi klimalı da olsa dışarı çıkıp terledin mi terle karışan parfümün kokusu pastırma veya kıllı bacak arası kıvamına geliyor

Alacaksın niveanın pudrasız deodorantını 2 günde bir giyeceğin kıyafete boca edeceksin roll-on da kullanıyorsan hiç düşünme al bunu abi hem ekonomik hemde kokusu etkili ve kalıcı yanlız kıyafetine de sıkacaksın pudrasız olmasına dikkat et.

İllede parfüm diyorsan jean paul benimde önerimdir.

Doldurmasınıda alabilirsin ama yazın parfüm kullanmanı pek önermem fresh kokular dışında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar