o torku kaç devirde veriyor vtr? vtr kötü demiyorum, sr süper de demiyorum ama kağıt üzerinde olan ile sürüş arasında fark oluyor çoğu zaman
o yüzden denemeden tukaka diye girişmenin alemi yok
istersen sen de deneyebilirsin
İşine gelmeyen yerleri alıntıdan çıkarmışsın ama neyse hangi sürüş zevkinden söz ediyorsun?Doğru tektir gerçek değerleremi bakacağız yoksa ounu bunun lafına mı?
İşine gelmeyen yerlerini çıkardığın mesajımın diğer kısımlarında bu konuyada değindim yani sorduğun sorunun cevabı orada var anlaşılmamış sanırım yinede yazayım sr'nin tek artısı uzun ömrü olur dedim uzun ömür demek ne demek az devir demek tabi anlayana.
Sürüş zevkinin temeli birazda devir çevirmektir.250cc motor +2 +3.000 rpm fazla çevirip 400cc bloğun eline verecekse bırak devrini çevirsin.
İstediğim motora kötü diyebilirim sonuçta forumdayız herkes fikrini söylemekte özgür işine gelmiyorsa alıntı yapıp laf yetiştirmeye kalkmassın olur biter.
Ayrıca denemek isteyen sensin ben değil.Tükaka Sr ile sana mutluluklar dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
Ne uzağı ne yakını millette dil pabuç maşallah ne yazacağımı uzaktan yada yakından seveceğimi yada sevmeyeceğimi kimseye soracak değilim,istediğimi istediğimle kıyaslarım laterna bir motor için çok tatava yaptınız yazdıklarım işinize gelmiyorsa laf yetiştirmessiniz olur biter.
Boşluk zorsa ki öyle görünüyor başka hobiler bulabilirsiniz.