Motorla pek alakalı olduğunu sanmıyorum arkadaşın yaşadığı sorunların hiç birisini yaşamadım henüz.
Ayrıca belkide en rahat scooterlardan birisi.
Neyse bana göre kendini çok kasıyosun , motor üzerinde belinin ağrıması kollarının ağrıması vs. bundan. Ayrıca çok sıkıyosundur gidonu.
Önce bi rahat ol sıkıntı yapma aralara giricem diye uğraşma çokta gerekli değil , trafikte seyret normal bir şekilde.
Ayna konusu şöyle üzerindeki 15 20 liralık aynalar gerçekten kötü birde aynaların arasındaki mesafe çok geniş deneye deneye doğru ayarı bulursun. Sana tavsiyem kaliteli bir ayna ile değiştirmen zaten bir süre sonra o aynalar çukurlara girdikçe tümseklerden geçtikçe aşağıya düşmeye başlıycak Tecrübe ettim onu

Öncelikle heyecanını yenmelisin. yani korkuya özellikle kaza yapmaya odaklanma. öndeki araç birden durursa nolcak şurdan araç çıakrsa yandım aralara girince ya sıkıştırırlarsa falan. Tabi dikkatli olucaksın ama dediğim gibi. Kesin kaza yapıcakmışsın gibi şartlandırma kendini.Sen dikkatli ol.Kısa zamanda aşarsın bu bahsettiğin durumları. Farklı bir motorda alsan aynı şeyleri yaşıycaksın şuan.
myagdi ' nin dediği gibi eğitimde alabilirsin kendine güvenin birazdaha yerine gelir.