Revit Tarmac Air mont aldım Göbek açıkta modası geçmedi dimi:)

Arkadaşlar merhaba

Bu mont uzun zamandır aklımda olan bi monttu. Alsam mı almasam mı diye düşünürken sonunda karar verdim ve aldım.
Çekincelerim vardı.
Kısa gelir, kötü durur, komik olur diye düşünüyodum. En sonunda dedim ki; nasıl durursa dursun alıcam.
Giydikten sonra farkettim ki (her ne kadar olması gereken uzunlukta olmasada) çokta kısa gelmedi.
Siyah olanı almamın sebebi: büyük bi vücutta bide bem beyaz mont pekte iyi durmadı, (beyaz olanıda, gt-air modelinide denedim:)) içine siyah tşort giyerek kısalığı kamufle ediyorum bi nebze :wiinkk::cherry:

Boyum 193cm Kilom 123
Ben çok aramıştım bulamamıştım. Bi nevi benim gibi almadan önce araştıran arkadaşlara yön gösterici olması açısından fotoğrafımı ekliyorum.

Saat 14:00-15:00 arasında 50km, 18:00-19:00 arasında da 50 km test ettim. Sonuç gayet başarılı. Rüzgarı ilk defa hissettim. Püfür püfür geldim:)

Eski venom montumda bulunun knox en1621-2 güvenlik seviyeli sırtlığı monta taktım. (kendi içinde delikli yumuşak sırt koruyucusu var)

Bu arada arka tarafında fermuarın orada altta çıt çıt var, o ne işe yarıyor bilen var mı?

Kapıyla aynı boyda çıkmışım :):):)

Aklınıza takılan her konuda mesaj ile veya buradan iletişime geçebilirsiniz:)

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun bende revit gt r air aldım 2 ay kadar falan önce cok memnununm tarmac dan sonra cıkan model sanırım

Hayırlısı olsun bende revit gt r air aldım 2 ay kadar falan önce cok memnununm tarmac dan sonra cıkan model sanırım

Evet gt-air bu sene çıktı diye biliyorum.
Gt-air modelini almamamın sebebi, aynı bedeni denememe rağmen daha kısa gelmesiydi.
Büyük bedende uzunluk tam fakat bol geliyodu.
Model hoş fakat kesimi bana uygun değildi.

Sizinde montunuz hayırlı olsun. İnşallah deneme fırsatımız olmaz:)

Bende GTR almayı düşünüyorum varmı aranızda deneyen, gören ?

Korumalar nasıl, iç astar takınca kesiyomu rüzgarı ? Heptente rüzgar yemeyelim sonra sıkıntı olur :)

Bende iç astar falan yok ama normal serin bi havada, yani marmaraya göre konusuyorum nisan ayında tişört üstüne bu montu giyersen göğsün donar . tamamen yazlık mont sonuçta

Korumalar nasıl, iç astar takınca kesiyomu rüzgarı ? Heptente rüzgar yemeyelim sonra sıkıntı olur :)

tarmac modelinde astar yok. montun içinde fileli bi kısım var fakat 4 mevsim ve kışlıklarda olan çıkarılabilir polyester astar tarzında bi astarı yok.

korumaları kollarda ve dirsekte ce onaylı korumalar sırttta file yumuşak koruma. hiç bi koruma özelliği olmayan bi parça.
knox veya başka markanın harici satılan sırtlıklarından almanızı tavsiye ederim.
diğer montuma aldığım knox bu monta ta uydu.
universal yani illa revitten almanıza gerek yok fakat güvenliğiniz için sırt koruyucu koymak şart.

Bende iç astar falan yok ama normal serin bi havada, yani marmaraya göre konusuyorum nisan ayında tişört üstüne bu montu giyersen göğsün donar . tamamen yazlık mont sonuçta

tarmac modelinde astar yok. montun içinde fileli bi kısım var fakat 4 mevsim ve kışlıklarda olan çıkarılabilir polyester astar tarzında bi astarı yok.

korumaları kollarda ve dirsekte ce onaylı korumalar sırttta file yumuşak koruma. hiç bi koruma özelliği olmayan bi parça.
knox veya başka markanın harici satılan sırtlıklarından almanızı tavsiye ederim.
diğer montuma aldığım knox bu monta ta uydu.
universal yani illa revitten almanıza gerek yok fakat güvenliğiniz için sırt koruyucu koymak şart.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, astarı yoksa o iş olmaz :) burada sabahki havayla akşamki hava birbirini tutmuyor :) başka modellerine bakarız artık.

Bende tarmac kullanıyorum , bu havada bile püfür püfür.
Kışın kullanmak imkansız.

Bende almayı düşünüyorum bu aralar 510 lira internette.
Bendede Revit AİR ES modeli var eski biraz.Sağı solu yırtıldı biraz.Kaza da yapmıştım önceden onla çok şükür hiçbir yerimede birşey olmadı
Korumaları Knox'un. Arka sırtlığı ayrıca satın aldım.Hein Gerickenin şöyle diyim orjinal montların sırtındaki korumalardan 6 tane üst üste düşünün
o korumaları yeni aldığım monta takmak istiyorum inş. olur.
Bu sefer siyah alacağım.Beyaz çok çabuk kirleniyor.

Bende almayı düşünüyorum bu aralar 510 lira internette.
Bendede Revit AİR ES modeli var eski biraz.Sağı solu yırtıldı biraz.Kaza da yapmıştım önceden onla çok şükür hiçbir yerimede birşey olmadı
Korumaları Knox'un. Arka sırtlığı ayrıca satın aldım.Hein Gerickenin şöyle diyim orjinal montların sırtındaki korumalardan 6 tane üst üste düşünün
o korumaları yeni aldığım monta takmak istiyorum inş. olur.
Bu sefer siyah alacağım.Beyaz çok çabuk kirleniyor.

Geçmiş olsun hocam.
Tarmac modelinde de ayrıyetten satın alınması gerekiyo. Alınırken söylenmiyo, benim önceden aldığım monttan bildiğim için hemen değiştirdim.

arkadaşımda beyaz olan gt air modeli var. daha 500kmde kirlendi diyo.
bunun böceği tozu bi yere sürtmesi vs var o yüzden siyah mantıklı.

Geçmiş olsun hocam.
Tarmac modelinde de ayrıyetten satın alınması gerekiyo. Alınırken söylenmiyo, benim önceden aldığım monttan bildiğim için hemen değiştirdim.

arkadaşımda beyaz olan gt air modeli var. daha 500kmde kirlendi diyo.
bunun böceği tozu bi yere sürtmesi vs var o yüzden siyah mantıklı.

Bana cevep hakki dogdu ! :D evet beyaz olani tavsiye etmiyorum almayin abi ! Duz yolda temiz havada giderken havadaki tozu tutuyo. Beyaz yerler pisleniyo. Bugun sinek mezarligi oldu.

Bu arada mont hayirli olsun kanka sonunda kurtulmussun o kalın monttan :) bileydim boyle olacagini bende siyah alirdim... (Model.olarak beyaz olan yani gt-r air daha guzel ama ona laf dedirtmem) :)

Bana cevep hakki dogdu ! :D evet beyaz olani tavsiye etmiyorum almayin abi ! Duz yolda temiz havada giderken havadaki tozu tutuyo. Beyaz yerler pisleniyo. Bugun sinek mezarligi oldu.

Bu arada mont hayirli olsun kanka sonunda kurtulmussun o kalın monttan :) bileydim boyle olacagini bende siyah alirdim... (Model.olarak beyaz olan yani gt-r air daha guzel ama ona laf dedirtmem) :)

ben tarmac modelin beyazlı kırmızılısını beğeniyorum ama bi giydim giymez olaydım 2ye 5 oldum:D:D bide kar beyazı, dedim ben bunu 2 güne krem 1 aya gri yaparım :D
siyah en mantıklısı :):)

bide 4 mevsim olucak peh :D kurtuldum ondan:) hem hafif hem rahat. şekil desen venomdan daha şık duruşu var.
başakşehire gittim biliyosun senle gittiğimiz gibi trafik vardı, hiç terlemedim.
düşünene tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar