Mercedes Yedek Parça

Merhaba arkadaşlar,

Kendi dikkatsizliğim sonucu yaptığım kaza sonrası mercedes sprinter 2013 modelli aracın sol arka stopunu kırmış bulunmaktayım. Sigortayı işe karıştırmak istemiyorum. Orjinal olarak bu parçayı normal fiyata nasıl bulabilirim.

Zira aldığım fiyatlar, benim maaşımın yarısında denk geliyor. Bu konuda yardımcı olabilecek yada bilgi sahibi biri olursa çok sevinirim

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-mercedes-sprinter-stop-lambasi-2006-sonrasi-sifir-ambalajinda-121115048/detay

Moderatör
Araç sahibi yan sanayi ürünü kabul etmeyebilir. Orjinali tahmini 1.000 liradan aşağı değildir.
Bursa'daki parçacıları araştır internetten. En güzeli sigortadan hallet, zira cebinden ödeyeceğin para ile sigorta priminin artışı arasındaki tutar bir hayli fazla olacaktır.

Merhaba arkadaşlar,

Kendi dikkatsizliğim sonucu yaptığım kaza sonrası mercedes sprinter 2013 modelli aracın sol arka stopunu kırmış bulunmaktayım. Sigortayı işe karıştırmak istemiyorum. Orjinal olarak bu parçayı normal fiyata nasıl bulabilirim.

Zira aldığım fiyatlar, benim maaşımın yarısında denk geliyor. Bu konuda yardımcı olabilecek yada bilgi sahibi biri olursa çok sevinirim

hocam aksaraya yedek parcacılara gıdeceksın onlara soracaksıncıkma parca nerden bulurum dıye 10 dk da geltırırler :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar