cpu kullanımı %0 microsoft essential yüklü tr_select abimizin dediği programı yükledim 7 virüs buldu şuan 234 mb ram kullanıyor google chrome bende panda 2012 nin lisanlı sürümü var acaba o nasıl bi virüs programı
Şahsen 5-6 senedir kullaniyorum spyware doctor. Avast, panda, kaspersky vs vs gerek duymadim hiç. İnterneti kullanmayi bilen birisi zaten vürüs bulastirmaz bilgisayarina.
Sadece spy bulaşmasini engelleyemezsiniz... Bunun içinde dediğim program gayet yeterli kaliyor. En azindan 5-6 senedir...
Antivürüs programlari çatlak buji piposu gibidir. Randiman vermez,kastirir,çok ram yer.
Ayrica bahsettiginiz programlar spy vürüsleri yakalayamaz. Güncel olarak kaspersky sağlam diğerlerine nazaran onuda yazilimsal olarak kirmak zor. İnsanlari yanliş yönlendirmeyin
Öpüldünüz saygilar...
Ben doktoru açik birakmiyorum hiç. Benim için performans her seydir, motorda olduğu gibi...hey gidi günler. 6 yıl öncesi her derinlemesine internet sörfünde format atmamız gerekirdi. arada değişiklik iyidir. o program ilk zamanlarında gayet iyidi ama ücretliydi. özellik kısıtlamalı haliyle bile sistemi chromex2 seviyelerinde kafasına göre kasabilen, yazılım kısmı pek kaliteli olmayan bir program. gelişen teknoloji ile yeni yazılımlar denemek gerek. "hergün" zararlı yazılım bilgilerini güncelleyip ona göre koruma sağlayan ücretsiz bir progrm için avast'ı denemelisiniz. kaspereski denilen meret çok iyidir ama o da dünyanın parasını ister ve sistem kasar. trojan saldırısı dışında avastın %0'dan fazla işlemci kullandığını görmedim. şu an sabahtan beri açık olan sistemde kullandığı ram miktarı "5,9mb"3 yıldır format atmamamın 1. sebebi avast, ikincisi ssd
ek olarak: buraya yazamayacağım çok tuhaf ve zararlı sitelerde dolanırım geneldesağ alttan avastım "kanka buraya girme istersen" siye uyarır. :cat:
kissildiniz hürmetler...
Ben doktoru açik birakmiyorum hiç. Benim için performans her seydir, motorda olduğu gibi...
İşimi hallederim,l:
Doktoru açar iki tarama yaparim, olay biter. Ayrica satin almadan bahseden kim ??
Hayatim boyunca hiç bir program satin almadim. Şirket hariçi satin almak kerizliktir...
Engin bilgilerinizi kendinize saklayin lütfen. Ben yazilimdan, sistem hack'ten bahsediyorum.. Siz zamana ayak uydurmak, ram vs diyorsunuz.
İşine gelen kullanir, hoşuna gitmezse siler. Bu kadar basit ki..
Tartişmaya gerek yok. Hayirlisi be gülüm, öptüm.
Konu sahibi dostum. Şuan şehir dışındayim. Eve gidince ilaçladiğim sürümu atarim. Key derdin kalmaz.
Not: doktor başka vürüz prog var ise çakişir.. Arada açar tarama yaparsin, surekli açik birakma. Ramden çalmasin boş yere.
Ben doktoru açik birakmiyorum hiç. Benim için performans her seydir, motorda olduğu gibi...
İşimi hallederim,l:
Doktoru açar iki tarama yaparim, olay biter. Ayrica satin almadan bahseden kim ??
Hayatim boyunca hiç bir program satin almadim. Şirket hariçi satin almak kerizliktir...
Engin bilgilerinizi kendinize saklayin lütfen. Ben yazilimdan, sistem hack'ten bahsediyorum.. Siz zamana ayak uydurmak, ram vs diyorsunuz.
İşine gelen kullanir, hoşuna gitmezse siler. Bu kadar basit ki..
Tartişmaya gerek yok. Hayirlisi be gülüm, öptüm.
Konu sahibi dostum. Şuan şehir dışındayim. Eve gidince ilaçladiğim sürümu atarim. Key derdin kalmaz.
Not: doktor başka vürüz prog var ise çakişir.. Arada açar tarama yaparsin, surekli açik birakma. Ramden çalmasin boş yere.