Motosikletin koltuğuna raptiye batırmanın anlamı ne olabilir ki?

Motosikletin koltuğuna raptiye batırmanın anlamı ne olabilir ki? :jocolor:

1-iyi niyetli düşüneyim diyorum. Bazıları kalemle bişey karalamayı sever.. bu arkadaşta döşemeci gibi bişey heralde elindeki raptiyeyi koltuğu delmekte kullanmış diycem.. yine de sakat bi durum..:jocolor:
2-Belki bana yardımcı olucak, baktı koltuk kılıfı çok kaliteli değil. değiştirmem için vesile olmaya çalıştı.
3-Yada koltuk kılıfı nasılsa yırtılacak. Başlangıç noktasını ben belirleyeyim mi dedi.
4-Şakacı bir arkadaş olabilir. ilk-orta okulda arkadaşların altına şaka olsun diye raptiye koyardık..Benim motora şaka yapıyor galiba,
5-yada bana şaka yapacaktı ama kafası pek çalışmadığı için raptiyeyi ters koydu.
6-en kötü ihtimal iyi aile çocuğu(!) olabilir...

Bu işi yapanı bir bulsam, neden yaptığını sorucam ama....., yada belki sormam.... Adama tekme tokat dalıp birde soru sormak doğru olmaz gibime geliyor.

İşte bu gibi ga...lat yüzünden motoru park edipte yanından ayrılmak istemiyorum. Dün işe motorla gittim dikkat çekmesin diyede üstünü örttüm, millet üşenmemiş örtüyü çıkartıp kurcalamış her tarafını :sunny:

bunu demek istemiş ; ben motora, sen bana, aşçı bahçivana,bahçivan bekçiye, sonra bekçi ile beraber aşcı bahçıvan sen ve motor hepiniz bana :cat: demek istemiş arkadaş

o raptiye değil yanılmayın genelde depo önünde olur o küçük delikler.
bunlar motorun üstünde yatan kediler den dolayı oluyo sabah kalkıp şöyle bi uzandığı zaman istem dışı tırnakları çıkarıp bir iki delik yapıyo.
eskiden bende öyle zanederdim taa ki görene kadar.:cat:

Brandaya sigara basip delik desik etmenin ne anlami olabilirki seklinde cogaltilabilir

o raptiye değil yanılmayın genelde depo önünde olur o küçük delikler.
bunlar motorun üstünde yatan kediler den dolayı oluyo sabah kalkıp şöyle bi uzandığı zaman istem dışı tırnakları çıkarıp bir iki delik yapıyo.
eskiden bende öyle zanederdim taa ki görene kadar.:cat:

Öyle olması mümkün değil, kendi elcaazlarımla çıkardım raptiyeyi.. Güzzellce ortalayıp, batırmış orada altın sarısı raptiyeyi.. bırakmış öylece..

Belkide kedi yapmıştır.. Doğru doğru, kedidir o kediiii.... Zaten ortada bir suç varsa hep kediye atıyoruz... bu da onun işidir kesin.. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi şöyle oluyor. Hani şu bazı kişiler (kim olduklarını bilmiyorum) birilerine sen öldün bittin ayağını denk al mahiyetinde böyle mermi gönderirler :pl: Masasına çekmecesine vs bırakırlar, bu da onun gibi bir şeydir belki. Bak ayağını denk al, akıllı ol raptiyeyi yersin gibi:farao:
Yani bu da bir ihtimal, yoksa kim niye raptiye saplasın, sen birine bir şey yapmışsındır, sen taraflı anlatıyorsundur belki, birde saplayanı dinlemek lazım :queen:

Öyle olması mümkün değil, kendi elcaazlarımla çıkardım raptiyeyi.. Güzzellce ortalayıp, batırmış orada altın sarısı raptiyeyi.. bırakmış öylece..

Belkide kedi yapmıştır.. Doğru doğru, kedidir o kediiii.... Zaten ortada bir suç varsa hep kediye atıyoruz... bu da onun işidir kesin.. :)
bak raptiyeyi oraya braktıysa kesin kesin görmeni isteyen birisi artık sende bulup ona saplarsın bişeyler:flower:

mahallenin çocuklarıdır 10 yaşını geçmemiş olanlardan benim motorada çok yapıyorlardı güvenlik kamerası görüntüsüyle birlikte babasına gidip parasını talep ettim eğer vermezse polise vereceğimi söyledim bir daha olmadı
(bu arada koltuğun fiyatı feci pahalıydı 10 tl ye kaplattım üstü kar 250 lira sele mi olur )

o şey demek hacım,
ben o çocuğuyum, babam belli değil demek. :pr:
onu demeye çalışmış çocuk.

Bende küçükken 5 yaşında falan komşumuzun arabasını cam parçasıyla boydan boya çizik içinde bırakmıştım. Neden yaptım bilmiyorum. Çocuklarıyla çok iyi arkadaştık.

Muhtemelen geçmişinde derin bir travma vardır... Annesi veya babasıyla ilgili.... onlardan intikam almak için onları bir şekilde cezalandırmak için böyle şeyler yapıyordur... bu şekilde annesinin babasının hatırını sorucaz o da böyle tatmin olacak... bence mantıklı başka açıklaması yok..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar