yeni motorum honda nc 750x

Arkadaşlar motorumu yaklaşık 20 gün önce aldım ama resimleri anca yükleyebildim. Bütün motosiklet tutkunu arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Motosiklet,ön cam,yan ve arka çantalarla beraber hem çok yakışıklı olmuş hem tam bir uzun yol canavarı olmuş.Kazasız sürüşler dilerim.

İzmir İl Temsilcisi
Hayırlısı olsun cok guzel masallah kazasız belasız.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
harika alet, kazasız belasız güzel günlerde olsun :)

Hayırlı olsun , ileride almak istediğim makinalardan biri , güle güle kullanın...

ALLAH razı olsun arkadaşlar. hepimizin tekeri düz bassın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

Hayırlı olsun , ileride almak istediğim makinalardan biri , güle güle kullanın...
İnşallah en kısa zamanda sizde alırsınız.

Hayırlısı olsun serdar..
GüpGüzel motorun.
Aynı şehirdeyiz, CB125 beyazına niyetlenmiştik, satışı biz yapıcaz ama çorlu'dan kendin getir demişlerdi bana.. Ama seninkini getirmişler.. :)
Sabah HONDA'nın kapalı kasa, rampalı nakliye kamyonunu gördüm, işe gidip gelirken önünden geçiyorum buranın.
Güle güle kullan..

Hayırlısı olsun serdar..
GüpGüzel motorun.
Aynı şehirdeyiz, CB125 beyazına niyetlenmiştik, satışı biz yapıcaz ama çorlu'dan kendin getir demişlerdi bana.. Ama seninkini getirmişler.. :)
Sabah HONDA'nın kapalı kasa, rampalı nakliye kamyonunu gördüm, işe gidip gelirken önünden geçiyorum buranın.
Güle güle kullan..

Saol ilkerabi. aslında ben motoru istanbuldan aldım. ama buradaki honda' da çalışan arkadaşım aldığın zaman bi getir fotolarını çekicem demişti onun için edirne honda'nın orada çektim fotoları. sen eğer cb 125 düşünüyosan nakliye hondaya ait getirtirim ben sorun olmaz.

Aşık olduğum, günün birinde sahip olabilir miyim acaba diye hayalini kurduğum motosiklet. Güle güle kullan kardeşim. Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim. :cat:

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Darısı başımıza artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar