'Ya motorun Ya ben seç birini!'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eveeet eminimki şimdiye kadar böyle bi durumla karşılaşan bir çok arkadaşımız olmuştur :) malum.. bizim kızlarda yaygın halde olan, bulaşıcı olduğu kanaatinde vardığım tribal enfeksiyon mevcut :)

Ne cevaplar verdiniz yada boyle birseyle karsilaşsanız ne cevap verirdiniz? Haydi bakalım söz sizde :)

Abi yalan yok başıma gelmedi ama gelse gerçekten seviyorsam hatunu seçerdim :mrgreen:

Yemişim motorunu :p

Bi anket ekle bence konuya :mrgreen:

Son düzenleme:
hahah :) Benim 3 gün önce geldi başima tabiki motor dedim yahu düşünmeden :))

Gizli gizli al... Hiç bir şeyi çaktırma. Buluşmaya giderken motorla gidersin, arkadaşımın motor dersin... Atarsın arkaya, rüzgarı-özgürlüğü hissettiği an 360 derece değişir zaten.

Motosiklet olmadan yanına gittiğinde, neden motorla gelmedin demeye başlar. Zamanla olacak şeyler, alıştıra alıştıra... Kadın milleti gariptir, yavaştan alman gerek bazı şeyleri.

Her akşam bir büyük içen bir abimizin 35 yıllık eşi bu lafı söylemişti. " Ya İçki Ya Ben ". Abi de şu cevabı vermiş " Onun yeri ayrı, senin yerin ayrı " :) .

Yahu bu nasıl bencilliktir.Motormu benmi muhabbeti.Birde malum türkçemiz nereye çeksen gider orada dikkatli olmaz lazım...

Şaka bir yana ama kız arkadaşım benim sevdiğim şeylere saygı duymalı bende aynı şekilde onun sevdiği şeylere saygı duymalıyım.Böyle bir söz sarfedip birde size kabul ettirmesi ego şişirmekten başka bir şey değildir.Ha yok saygı duymazsa buyursun kapı açık hemen gidebilir.

Son yıllarda pozitif ayrımcılık diye diye iyice erkek milletini süs köpeğine çevirdiler.(Yanlış anlaşılmasın buradaki arkadaşları tenzih ederim.)
Diğer yandan da kadına yönelik artan şiddet.Neler oluyor yurdum insanına anlayamıyorum insanlar gitgide tahammülsüz ve agresif...

Yahu bu nasıl bencilliktir.Motormu benmi muhabbeti.Birde malum türkçemiz nereye çeksen gider orada dikkatli olmaz lazım...

Şaka bir yana ama kız arkadaşım benim sevdiğim şeylere saygı duymalı bende aynı şekilde onun sevdiği şeylere saygı duymalıyım.Böyle bir söz sarfedip birde size kabul ettirmesi ego şişirmekten başka bir şey değildir.Ha yok saygı duymazsa buyursun kapı açık hemen gidebilir.

Son yıllarda pozitif ayrımcılık diye diye iyice erkek milletini süs köpeğine çevirdiler.(Yanlış anlaşılmasın buradaki arkadaşları tenzih ederim.)
Diğer yandan da kadına yönelik artan şiddet.Neler oluyor yurdum insanına anlayamıyorum insanlar gitgide tahammülsüz ve agresif...

sıkıntı şu;
şiddet görenle pozitif ayrımcılığa tabi tutulanlar aynı kadınlar değil.
şiddet görme potansiyeline sahip olanlar pozitif ayrımcılığa tabi tutuluyor.

Şahsen bu güne kadar böyle durumla karşılaşmadım. Hatta motoru benden çok seviyor. :)

Senin karşılaştığın durum adamı yalan söylemeye iter benim sana tavsiyem motorla olmadığını söylediğin halde motorla yakalan bilerek :) sonra sen bana yalan söyledin dediğinde de mantıklı şekilde birazda göz dağı vererek otur anlat. :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Ciddi ciddi bu ikilemde kalmış birini ben hic görmedim açıkcası. Bunu biraz biz abartıyor , yada olmasını istiyormuş gibi bi halimiz var. Konu bencillik değildir aslında, kızların daha duygusal olmasından kaynaklanıyor. Ya ben , ya motor diyebilcek bir kızın bu konuda çok ciddi olduğunu düşünmüyorum. Bize hizmet etmek icin var olan mekanik cansız bir aletin kendisinin yerini tutamıycağını bilmesi lazım. Sonucta yenisi satın alınabilen bir sey. Birine 'tutku' ile bağlanırsın, ötekine ise 'sevgi ve emek' verirsin. Bu iki orantıyı eşit bi şekilde dağıtamıyorsak o bizim hatamızdır :)

Vaaaayyy vaayy vay, ehh bu parça saa gelsin o halde bro, yemişim moturu,(şincilik öyle derdim, birkaç sene sonra, alıştıra alıştıra hoop, 600-800cc kros'a devam :) )

Son düzenleme:
Şahsen bu güne kadar böyle durumla karşılaşmadım. Hatta motoru benden çok seviyor. :)

Senin karşılaştığın durum adamı yalan söylemeye iter benim sana tavsiyem motorla olmadığını söylediğin halde motorla yakalan bilerek :) sonra sen bana yalan söyledin dediğinde de mantıklı şekilde birazda göz dağı vererek otur anlat. :)

Yok bende karşılaştığım için açmadım konuyu :) maksat muhabbet olsun biraz da yaa :) azıcık eğlenelim hakediyoruz :)))

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------

Vaaaayyy vaayy vay, ehh bu parça saa gelsin o halde bro, yemişim moturu,(şincilik öyle derdim, birkaç sene sonra, alıştıra alıştıra hoop, 600-800cc kros'a devam :) )

E hadi hayırlı işler olsun.

https://www.youtube.com/watch?v=dxnDR1DOyX8

Bro yok o mevzu degil olay :) dün gecenin bi yarısı otur otur canım sıkılırken aklıma geldi böyle bi konu açıp iki geyik yapalım dedim.
Bana böyle bi soru soran kız zaten kendisini birşeyle kıyaslamaya çalıştığı için cevabım nettir; 'uğurlar olsun'

Yok bende karşılaştığım için açmadım konuyu :) maksat muhabbet olsun biraz da yaa :) azıcık eğlenelim hakediyoruz :)))

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------

Bro yok o mevzu degil olay :) dün gecenin bi yarısı otur otur canım sıkılırken aklıma geldi böyle bi konu açıp iki geyik yapalım dedim.
Bana böyle bi soru soran kız zaten kendisini birşeyle kıyaslamaya çalıştığı için cevabım nettir; 'uğurlar olsun'

Ehh parçayı geri çekeyim o halde :p

önceden derdi , bindi iyiymiş olur yavaş yavaş gider geliriz dedi.
125 cc beni kesmedi araba alcaz inş. takasa girdik. Başlangıç motoru olarak çok çok iyi ama ilerleyen zamanlarda 90-100 kesmiyor daha büyük ihtiyacı doğuyo, ilerde inş. ama şu aralar motora veda. pulsar vs fiyatı düşerse alırız :)

Edebiyat parçalamayın motor mu sevgili mi demiş adam net cevap verin :queen:

Tabiki motorum :flower:

bende bır daha sorma sorarsan tercihim motor olur dedım...illada motoru bırak dersen bende 2 ayaklı motorlara takılırım karar senın dedim ...bir daha bu konu acılmadı

Kişisel kararıma kimse karışamaz.

Çok istiyorsa kapı açık buyursun.
Birde onun nazlarıyla uraşamam.

Biz diyormuyuz ayakkabı mı benmi ?
Çanta mı ben mi ?

Şu kendini birşey sanan kızlardan ciddi anlamda nefret ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar