Neden rodajı bitmemiş motosikletleri satıyorlar?

Sahibinden.com'da gezerken pulsarlara bi göz atayım dedim 200-300 km'de motoru satanlar var. Sadece pulsarda değil başka markalarda da böyle.
Neden bu motoru alıpta hemen satıyorlar?
Benim aklıma sadece tek bir soru geliyor.

Acaba rodajdayken aleti devirli mi kullanıp rodajı mı bozdular?
Siz ne düşünüyorsunuz konu hakkında?

aldı ve beğenmedi. rodajı bozmakla ilgili olduğunu sanmıyorum.

aldı ve beğenmedi. rodajı bozmakla ilgili olduğunu sanmıyorum.

Katılıyorum.

Veyahut kaza yapmıştır.Binmek istemiyordur 'beğendim'bahanesi altında direk elinde çıkartmaya çalışıyorlar da olabilir.

Çok pis günahlarını da alıyor olabilirim sadece tahmin :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birde fiyatına bakmak lazım, 7000-7750 lira 2.el motora istenen
misal yamaha mt 07 2.eli 19000-21000 lira

niye ? motor yok nasılsa talep'te fazla...
Yani rodaj bozmayla vsvs alakası yok. Para ile alakası var :cherry:

Son düzenleme:
Evet malzeme sağlamsa iyi satmaz ama kötüyse elinde kalmasın diye satacak. :thumleft:

Son düzenleme:
İyide bu adamlar fotoğraflarını görüp gidip anında almıyorlar ya. Eminim alanların %90'ı bayilerde test ettikten sonra almıştır. Kronik sorunuda olmadığına göre neyin beğenmemezliği bu?

Herkesin gönlünde bir aslan yatar.Bazen x motosikleti çok istersin paran yetişmez z motosikleti alırsın.Sonra bir yerden para gelir aldığın z yi yeni olsa bile satarsın.Yani bunun altında birşey aramaya gerek yok. 200 300 km motosiklet zaten en fazla 1 hafta 10 günlüktür.

Bu işin bir genellemesi olamaz her türlü sebep olabilir,
beğenmemiş,maddi sıkıntısı,hastalık,kaza, arızası, sonradan daha iyi motor alma imkanı vs. olabilir.Ülkemizde yüzlerce binlerce motor alıp satan var herşey olabilir. Özellikle piyasaya yeni çıkmış modellerin hem yaşı hem km si düşük olacaktır, ilerleyen senelerde yaşlanmışı ve km si hala artmayanlarıda görmekteyiz:)

Son düzenleme:
evet taksitle aliyorlar biraz ucuzdan verip pesin para aliyorlar. Bu en buyuk neden.

Farklı bir marka olsaydı anlardım ama pulsar şuan çok tutulan bir model. Dolayısıyla bizim zeki arkadaşlarımız bayilerin stok sorununu ranta dönüştürmeye çalışıyorlar. Doğrudur, yanlıştır bir şey diyemem.

Bir de herkes aldığı motora yıllarca binmiyor. Benim 3. senem, 3. motorum :) Özellikle son motorumu haziran sonunda üniversiteden mezun olup istanbula döneceğimden (orada bir yaz kullandım bir daha asla kullanmam), o zamana kadar motorsuz kalmayayım gezdiğim yanıma kar diye mayıs başında ve ciddi anlamda 2 ay kullanmak için aldım. Kaldı 20 gün. Bugün yarın ilan açtığımda bana da niye aldın niye satıyorsun diyecekler. Bazı arkadaşlarım var, onlar daha sık model değiştiriyorlar. Ayda bir motor değiştireni gördüm :)

Merhabalar

Herkesin bahanesi farklı olabilir :)

Misal ben bajaj pulsar alacaktım param cıkısmadi gittim fiddle aldım 275 km deyim şu an durumum duzeldi,eğer fiddle i sevmemiş olsaydım 300-500lira eksiğine bakmaz gider alırdım.Rodaj süresi kiminde 2 hafta kiminde 2 ay o yuzden km dusuk motor satılmaz rodajda satılıyorsa vardır bir sıkıntısı gibi faso fisolara inanmamak lazım :)

Çorum İl Temsilcisi
Kendimi onların yerine koydum ve mevzu bundan ibaret..

Reklamı gördüm. Çok beğenedim. Pistte videolarını gördüm . 6 vites olduğunu okudum. Milletin övmelerine aklım gitti. Aldım binmemle soğumam bir olsu. Belki hızlıdır diye iyice gazladım . sonra randuman tutmadı. Bende hemen 200. Km de iken elden çıkarır safın tekine starım diye düşündüm. Veee hemen sahibinden.com

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar