Selamlar, aynı konudan ben de görüş almak istiyorum. Çok yakında 2014 modelini almak istiyorum. Para nakit hazır, OK dediğim anda bayiinin önüne bırakabilirim ama merak ettiğim konu şu,
1- Peşin ödemede ne kadar indirim yaptırabilirim? Sonuçta plaka, tescil, sigorta masrafları da olacak, ne kadar kar edebileceğimi bilmek çok önemli.
2- İstanbul'daki en iyi bayii hangisidir? Yakın zamanda motor alıp sorun yaşayan veya hiç sorun yaşamadım verdiğim paraya helal olsun dedirten Honda bayileri hangileridir?
3- Peşin ödeme yaptıktan sonra motorumu ne zaman teslim ediyorlar? Bayide istediğim rengin(kırmızı) ellerinde olduğunu ve getirtme süresi olmayacağını varsayıyorum, hemen o gün içinde teslim alınıyor mu?
4- Plaka ve tescil işlemleri için muameleciye para vermeye değer mi? Bu işlemler çok mu ızdırap oluyor yoksa 2-3 saatte haledilebilecek işler midir? Forumlarda okuduğum kadarıyla muameleci 100-150TL kadar tutuyormuş. Aynı şekilde bu paraya pek çok aksesuar vs.. alınabiliyor. Yani muameleciye vereceğim para için iyi ki vermişim, hayatta uğraşılmazmış bu devlet işleriyle, git gel imza mimza anamdan emdiğim süt burnumdan geldi der miyim; yoksa ona vereceğim parayla mis gibi ayna, yedek stop lambası vs.. alırdım, değmezmiş mi?
Tecrübelerinize dayanarak vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
Sormak istediğim bir diğer konu da CBR250R kullanıcılarını trafik polisi ne kadar sıklıkla çevirip kontrol ediyor? Bazı motorlar şüpheli gibi sık sık çevriliyor ama daha commuter tipi motorları kullanan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla aylarca bir kere bile çeviriye girmeyenler olduğunu biliyorum. CBR 250 kullanıcılarının bu konuda tecrübelerini bilmek isterim.