hyosung 29 beygir V MOTOR.M.Kemalpaşa'ya git çivici ticaretin sahibine sor.İnazuma'ya ilk geldiği zaman bindim.Komikliği beymoto'nun oraya geldiğim zaman yapacam merak etme.Artistlik yapma.Saçma sapan gülücükler koyup mesajlarını sempatik göstermeye çalışma.Daha dün motor almış adam gelip buradan sallıyor.İNAZUMA KONFORLUDUR RAHATTIR KALİTELİDİR ANCAK SINIFININ EN HANTAL MOTORUDUR BUNU ÖNCE KAFANA SOK
Mobletleri saymazsak ilk motorum 1995 te aldığım külüstür bir BMW R60 modelidir(çift silindirli), sonra jawa ceylan ve IZH planet sonrasında 18 yıl aradan sonra TVS apache , sen bir tek onu gördün heralde ,beymoto da karşılaşırız inşallah.
Bu arada pulsar en azından benim gibi ekonomisi çok iyi olmayan bir kişi için çok güzel olacaktı,sırf pulsar için fuara gittim, bir çok konu açtım, bazı beğenmediğim yönleri vardı, vites pedalı,şase,plastik kalitesi gibi ama olsun bu özelliklere göre ucuzdu, zevkle binecektim masrafsız bir şekilde, malesef motorun ihtiyacım olduğu zamanda firmanın motoru getirememesi nedeniyle alamadım, ilk başlardada konuda kızgınlığımı dile getirmiştim, bu yüzden şartları zorlayarak çok beğendiğim fakat ekonomik almaya henüz hazır olmadığım inazumayı almak zorunda kalmıştım. Burada herkez iyi motora binmesini bilir ama malesef bunlar para ile oluyor, kimseyi ekonomik durumundan, kullandığı motordan dolayı küçümsemek doğru değildir. Pulsar hem şekil hem performans açısından ucuza güzel bir motor, inşallah kalitesinide zaman içinde olumlu yönde gösterir ve fiyatıda makul seviyelerde seyrederse çok müşteri kazanacaktır.