9 - 13 haziran arası gezi planı

Motosikleti
Cbr 650F
Merhaba arkadaşlar. belirttiğim tarihlerde yıllık izinde olucam.

sabah çıkıp akşam geri gelecek şekilde yada 1 en fazla 2 gün konaklamalı yollara gitmek istiyorum en az 1000-1500 km yol yapmak istiyorum ama yanıma yoldaş lazım tek sarmıyo bu meret :)

o tarihlerde müsait olacak kişiler varsa beraber gezebiliriz.

cbr 250 var genelde ortalama hızım 90-120 arası olur ilgilileri bekliyorum :)

tekirdağ sakarya eskişehir farketmez rota maksat teker dönsün :)

sabah çıkıp akşam geri gelecek şekilde yada 1 en fazla 2 gün konaklamalı yollara gitmek istiyorum en az 1000-1500 km yol yapmak istiyorum ama yanıma yoldaş lazım tek sarmıyo bu meret :)

Selam Samet, sen Sancaktepe Kelebekia da mı oturuyorsun?

Biz dört arkadaş sürekli takılıyoruz ve geziyoruz.Bahsettiğin tarihlerde hepimiz çalışıyoruz ama hafta sonları buluşup turluyoruz eğer bizlere katılmak istersen yaz...

Motosikleti
Cbr 650F
sancaktepe belediyesinde çalışıyorum ama kelebekia da oturmuyorum

evet gezilerinize katılmak isterim

Kocaeli İl Temsilcisi

Kocaelinde oturoyorum , o tarihlerde boşum . :) Aslında öğrenci olduğum için her gün boşum :) Beraber gezmek isterdim bende , gerçi bende cbf var 100 km yi geçmiyorum motoru zorlamamak için . :cherry:

Motosikleti
Cbr 650F
o zaman şöyle yapabilriz. bir gün kerpeye gidelim. kandıra sapağında buluşuruz ne dersin? ortalama 90la felan gideriz

Kocaeli İl Temsilcisi
o zaman şöyle yapabilriz. bir gün kerpeye gidelim. kandıra sapağında buluşuruz ne dersin? ortalama 90la felan gideriz

Yüzmek için daha erken değil mi ? Havalar daha tam ısınmadı :) Sapanca falan yapmak lazım aslında . Gölde bi yemek falan yiyip hafifde turladıktan sonra geri dönülür . :)

Motosikleti
Cbr 650F
tamam işte turlamak için kerpe demiştim ben :) sapanca kısa mesafe bana göre bide çok gittik sapancaya :D kerpeye gitmeyeli çok oldu :)

ama sapanca da fena olmaz düz yol rahat gidilir

sancaktepe belediyesinde çalışıyorum ama kelebekia da oturmuyorum

evet gezilerinize katılmak isterim

Selam Samet,

Telini yaz bana ya da beni ekle oLCAY mERAL 533 473 31 31 numaram. Whats' appten grup olarak yazışıyoruz, seni de ekleriz böylelikle çıktığımızda katılırsın sende. Dün gece esti mesela on ikiyi geçiyordu Gebze yaptık geldik:)

Zaten yakın oturuyoruz.

Motosikleti
Cbr 650F
konuyu açtım onay bekliyo ama çarşamba diye

Motosikleti
Cbr 650F
bakalım 4 kişiyiz en azından az ve öz şimdilik :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Saat belli mi ? nerede buluşup kaçta buluşacaz ? :D

Motosikleti
Cbr 650F
istanbul tayfasındaki diğer arkadaşlara sorucam bakalım bana 10 uyar tüm gün boşum sonra

Selam Arkadaşlar,

13 Haziran ve ertesi hafta full izinliyim, hanım çalışıyor çocuk da anneme yazlığa gideceğinden dolayı gün içerisinde boşa çıktım :) Olur da bu tarihlerde canı sıkılan ve yanına eküri istiyen olursa istanbul içi ya da yakın yerlere (şile olabilir, ömerli olur, mangal falan yaparız :)) gitmek isteyen ya da mevcut gezi planlarında bir kişilik yeri olanlara katılmayı isterim. Ya da bu tarihlerde benimle plan yapmak isteyen olursa da bana katılabilir. Ben her halükarda atacam kendimi sokaklara. Motorum NC700S, agresif sürmem, hızımı trafiğe uydururum genelde, yoluna göre ortalama 100Km ile gidiyorum, daha çıkmayı sevmiyorum, kaska sinek yapışıyo :)
Herneyse günü birlik böyle bir planınız olursa ve yeriniz varsa katılmak isterim. Ya da buyrun beraber birşeyler yapalım.

Kazasız Belasız Yolculuklar
Özgür

Motosikleti
Cbr 650F
bu hafta senle yapışık ikiz olalım bence :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar