Ucuz ama Etkili bir Erkek Parfüm önerisi

Arkadaşlar tek kullandıgım ürün deo roll-on koltukaltı için..genelde parfüm kullanmam..ama heves ettik işte..cahilizde..etkili 50 lirayı geçmeyecek kendim için dikkat çekecek deodorant veya parfüm önerirmisiniz..mesela Brut nasıl sizce..birde nerddo alam..Gratis..Tekin Acar vs falan oralardamı daha uygun..mekanda önerirseniz sevinirim..

Metehanım , beyan ettiğin bütçenin biraz üstünde ama tavsiyem Armani Code

Bir parfümericide tester'ını bileğine sık 2 saat kadar sonra hem kendin hemde çevrene bir koklat. ( Her tende farklı olur) hoşuna giderse , çaktırmadan tester'ı bir şekilde arakla, yarısınıda bana gönder. :):):) Veya hergün bir başka parfümeride tester sıkmakta bir çözüm olabilir..

( En son aldığımda 80 CL şisesi 225 Liraydı gibiydi sanki ama açık parfümcülerde de birer aynısı var galiba. )

Mete sana bir formül verecem başkaları inanmaz biliyorum :) Ama sen benim ne iş yaptığımı bildiğin için uygulayabilirsin ve kadınlara karşı dünyanın en etkili parfümüdür, kadın parfümündede tersi işler.

Bir aktara git üç beş liraya satılan yaglar var onlardan şu sıraladıklarımdan bir kaç tenesini al hangileri hoşuna giderse gülyagı bergamut yagı lavanta yagı sandanl agacıyagı, limon yagı, turuç yagı,vanilya yagı,yasemin yagı
aktarda bulursun bide gliserin al ve 100ml alkole de ihtiyacın var.
Yapılışı:
2 damla gliserin digerlerindende en cok 3er damla olmak üzere 3 yagı sen seç benim tavsiyem vanilyala gül bergamutyagıdır ve etil alkolün içine bir şişeye koy agzını kapatmadan önce işin püf noktası budur 2 damla erkek idrarı ekliyeceksin en kolay bulunanı kendi idrarındır:)
Bitince parfümün sadece etil alkol alman yeterli aldıgın 20 ml.lik yaglarla 100 şişe çıkar. hatta sen onlarıda yapıp millete satarsın 5 yıllık parfümünde beleşe gelir.))

Mete sana bir formül verecem başkaları inanmaz biliyorum :) Ama sen benim ne iş yaptığımı bildiğin için uygulayabilirsin ve kadınlara karşı dünyanın en etkili parfümüdür, kadın parfümündede tersi işler.

Bir aktara git üç beş liraya satılan yaglar var onlardan şu sıraladıklarımdan bir kaç tenesini al hangileri hoşuna giderse gülyagı bergamut yagı lavanta yagı sandanl agacıyagı, limon yagı, turuç yagı,vanilya yagı,yasemin yagı
aktarda bulursun bide gliserin al ve 100ml alkole de ihtiyacın var.
Yapılışı:
2 damla gliserin digerlerindende en cok 3er damla olmak üzere 3 yagı sen seç benim tavsiyem vanilyala gül bergamutyagıdır ve etil alkolün içine bir şişeye koy agzını kapatmadan önce işin püf noktası budur 2 damla erkek idrarı ekliyeceksin en kolay bulunanı kendi idrarındır:)
Bitince parfümün sadece etil alkol alman yeterli aldıgın 20 ml.lik yaglarla 100 şişe çıkar. hatta sen onlarıda yapıp millete satarsın 5 yıllık parfümünde beleşe gelir.))

Şapşallaştım.Abi erkek idararı konusunda ciddi misin :cyclopsan:silent:

parfümü bilmem ama kibicibis traş için tek geçerim

http://www.youtube.com/watch?v=fxWJD4NUSIw

Defalarca, test ettim:wiinkk: ama şuan piyasada eski kalitede varmı bilinmez, Arko traş kolonyası tabii'ki mavi olanı, ancak dozajı kaçırmamak gerek ayarında, kullanılacak, yoksa bulunduğun ortamı boğar. :cat , (haşin irkek gokusu)

Gerisi hikaye/traş. ister after shave, ister kolutuk altı, ister apuş arası(abarttım biraz :p )

Son düzenleme:
arko mavi bende de var, her kullanışımda askerliğim aklıma gelir :)

O paraya alabileceğin en etkileyici parfum balck magic tir. 97 yılından bu yana birçok bayan üzerinde etkisini kanıtlamış dır :)
Bir dönem üretilmedi baya sıkıntıya sokmuştu beni Allahtan sonrasında Hunca olayı devraldıda rahatladım :)
http://www.hunca.com/marka/black-magic

Bak bu kıyağı herkese yapmam , gizli formulumu açıkladım sağa :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tütün kolonyası :p:p

Birde bu var. Yalova'nın Geceleri. İsmi bile bi başka fiyakalı :queen: :p

IMG00254-20110827-1032.jpg

Blade cooler.mavi renklisi olan.30 35tl bir fiyati var 10numara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar