TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sbr kardeş sende bırakacan gidecen bizi ama biz seni bırakmayız nerde olursan ol sana eskiden olduğu gibi soru sorarız apache hakkında bir kaçtane arkadaşın var onlar içinde geçerli bu söylediklerim

ha bide bir arkadaşım apache arıyor alacak sen uzaktasın yoksa ona aldırırdım gerçi o siyahını istiyor ama ben aldırırdım ona

sbr

sbr kardeş sende bırakacan gidecen bizi ama biz seni bırakmayız nerde olursan ol sana eskiden olduğu gibi soru sorarız apache hakkında bir kaçtane arkadaşın var onlar içinde geçerli bu söylediklerim

ha bide bir arkadaşım apache arıyor alacak sen uzaktasın yoksa ona aldırırdım gerçi o siyahını istiyor ama ben aldırırdım ona

tabi ya her zaman yardımcı olurum.. motoru çok üzülerek satıyorum ama insanoğlu çiğ süt emmiş.. hep daha fazlasını istiyor. apachemi çok özleyeceğim.

Gayet iyi normal yakmış rodaj sonrasıda çok fark etmez sanırım apache için benim hesabım 13 krş ort. litresi 5tl dan hesaplarsak. Gerçi ben bi ara 17 krş yakmıştı Bursa-Ç.kale arası ama çok rüzgarlıydı hava hiç boşluk vermedim motora hep tapa gaz haliyle yakmıştı biraz.

hocam ben de bi önceki depo ile 373 km gitmiştim... bu depo ile de 447 km gittim... aradaki fark neden kaynaklandı anlamadım... en son benzin aldığım yerden dolduracam tekrar bakalım diğeri ne olacak...

İşe giderken 35km gidiş dönüş yolum placak şehir içinde o zaman alınabilir bir motorsiklet gibi duruyor.

Geçenlerde motorumun yakıtını hesapladım.
Benzinin litresini ortalama 5 TL.olarak baz aldım.Sonuç şu şekilde çıktı.
Yapılan toplam km.:1617(1000 km'ye kadar 5000 devri pek geçmedim rodaj sebebiyle.
Ayrıca yaklaşık 500 km'si harici hep şehiriçi kullanımı.)
Toplam alınan yakıt miktarı:193 TL.
%km'de yakılan litre:2,38
Km'de yakıt maliyeti:11,93~12 TL.

Bence değerler gayet güzel.Daha sonra tekrar ölçmeye çalışacağım. Malum rodaj
sonrası motoru daha devirli kullanıyorum.

Sizce bu ölçüm değerlerim nasıl? iyi mi?

Not:Konuyu açarken bir detayı unutmuşum.
Yukarıdaki ölçüm ve hesabı yaptığımda depoda halen benzin vardı.Gösterge daha yeni tek çizgiye düşmüştü. Bu da dikkate alındığında hesaplamamdan daha da az yaktığı ortaya çıkacak gibi görünüyor.
Maşallah diyelim bari.:)

Bugün servise gittim.
Buji hava filtresi zincir değişimi yapıldı. 120 tl verdim çıktım. Ayrıca garanti kitapçığını işlettim. Bi 10.000 daha uğramam servise. İşçilik 15 tl aldılar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-tvs-apache-rtr-150-7.200-km-2012-model-ustanida-al-gel-167481347/detay

2012 MODEL
7.100 KM
3.700 FİYAT
DETAYLAR İLANDA.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar