Galiba artık son aşamaya geldim motor almada

CBR dedim YBR,CBF falan derken TVS dedim sonra ama kendi kendime düşündüm bütçem 2500 TL Sürüş tecrübem yok trafiği bilmiyorum dedim çinliyle başlıyım ama beni yarı yolda bırakmıcak birşeyde olması lazım bir tane ASYA NOSTALJİ 125 buldum 2013 model 8500 KM de Fiyatı 1.700 TL sizce bu fiyata bu motor nasıl biliyorum herkes çinli alma dicek honda dicek yamaha dicek ama hem bütçem yok hemde hiç tecrübem yok vitesliyle başlamak ayrı bir dert önce dedim scoterla trafiği öğreniyim hem az yaksın hem az masraf olsun sonuçta öğrenci adamım yorumlarını büyük bir hevesle bekliyorum...

Hacı hepsi güzel de ehliyet yok? 98'lisin. Sen gel bu motor işini 1 yıl sonraya kaydır. Daha güzel bi motor alırsın sonra. Okuduğun okulda şeklin olur :queen:

Motor hakkında yorum yapamayacağım , bildiğim kullandığım bir motor değil fakat.

Ben scooter den sonra cbr 250r a geçtim.
Ve hiç stop ettirmedim. Bana scooterin çok büyük avantajı oldu cbr ı kullanmamda.
Scooter bir süre sonra size pişmanlık yaratabilir, ben depoyu tutmak istiyorum diyebilirsiniz.
Bende aynısını yaşadım 1 ay sonra vites , vites diye bağırıyordum :)
Fakat vitesli bir motora geçince kendimi taktir ettim :)

Bu arada bir kere stop ettirdim. Oda şöyle.
YOl ağzında durdum. Scooterdan alışkanlık elleri bırakınca birşey olmuyor. Bir an elime sinek kondu , scooter dan alışık olduğum için sol eli bir anda sineği kovmak için kaldırdım ve kaldırdığım gibi stop etti zaten motor :)
Bunun haricinde bir stop olayım olmadı.

Edit: Yaşının ehliyete yetmediğini ve dolayısı ile ehliyetinin olmadığını bilmiyordum. Tüm yazdıklarımı 2 sene sonra uygula lütfen.

haklısın ehliyetim yok ama zaten trafiğe çıkmıcam şu an çalışıyorum babamın yanında trafiğe kapalı alanlarda sürüş çalışıcam

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------

anını paylaştığın için teşekkür ederim okurken çok güldüm gerçekten zaten hayalimde 2 sene sonra güzel bir motosiklet almak var şubat doğumlu olduğum için yaz tatilinden sonra 3 ay falan beklicem sadece ehliyet için o yüzden şimdi alıp öyle sürüş çalışmak istiyorum ve bu motor işi hakikatten hastalıkmış diyorlardıda inanmıyodum gece uykularım kaçta ocak ayından beri her gece motoru alıpta sürdüğüm günleri hayal ediyorum yorumunuz için teşekkür ederim :)

Ben daha yeni motor aldım. Düşün 2011 de kayıt olmuşum, kayıt olduğumda 14 yaşındaydım. Şuan 17 yaşındayım ehliyete yazıldım. Bende senin gibiydim ama forumda herkes ehliyet yaşım gelince almam konusunda ısrar etti bende sabrettim şuan motorum var çok sukur ehliyette gelicek 1 ay'a. 1 yıl çok değil bide beni düşün 3 yıl beklemişim :)

Bir de şöyle bir şey var bi çinli alırsın 1700 e satarken bayağı bi düşük fiyata satıcaksın bu da senin zarar edip daha iyi bir motor almana engel olacak ama yinede sen bilirsin kullanamam daha ilkten diyorsan yine bi çinli bak sen.

Ben daha yeni motor aldım. Düşün 2011 de kayıt olmuşum, kayıt olduğumda 14 yaşındaydım. Şuan 17 yaşındayım ehliyete yazıldım. Bende senin gibiydim ama forumda herkes ehliyet yaşım gelince almam konusunda ısrar etti bende sabrettim şuan motorum var çok sukur ehliyette gelicek 1 ay'a. 1 yıl çok değil bide beni düşün 3 yıl beklemişim :)

dinle bu arkadaşımızı motoru ehliyet alınca alırsın para biriktir hem biraz sabır erdemdir.

Soyle bilip bilmeden sallayanlar varya hakikateb sinirlerimi bozuyor.dostum ben 2013 modelini 820 km de iken 2200'e aldim 1700 km yaptım daha tik demedi.he bu arada direksiyonun asigada olmasi sebebiyle kullanimi biraz zordur digerlerine gore. Yasini sunu bunu da ailen dusunsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar