Bu motora dönüştürmek için en uygunu hangisi

Motosiklet bu cc olarak büyük sanırım 4 silindir gibi ama tipi benzetmek istesem yani gidon,far,ayna vs birde arka lastiğin ölçüsünü arttırmak isteyince
Mondialin 250 mr destrosu

Hyosung 250 naked

hangi model daha uygundur yada bunlar uygunmu :)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
C hiçbiri...

FZ8 veya FZ1'i dönüştürebilirsin sadece.. Tabi birebir aynısını istiyorsan..

o zaman hyo derim ben..

Bütçe sıkıntılıysa mondi derim.

Sonuçta bu hale getirmek içinde bir masraf yapacaksın.

Sonuçta istediğin şey belli bir süratta sürekli gitsin veya bana arıza çıkartmasın değil.

Gidicem bir motosiklet tamircisinin yanında pazar günleri ücretsiz çalışacağım sırf iş öğrenmek için :joker:

hangisi daha çok benzer bilmem ama hyosung, mondiale göre çok daha iyidir.
bu arada yamaha diversion'u bu tarz bi farla stunt motoru yapmışlardı bi hayli benziyordu buna

cevaplarınız için teşekkürler hyo kaliteli diyosunuz anladım mondialde uygun

Yanılmıyorsam fotoğraftaki motor B-King. Kalıp olarak nakedlardaki en büyüklerden birisi.
Yani bu kadar alımlı yapamazsın bir 250cc yi. Ama yine de güzel şeyler ortaya çıkar.
Hyosung biraz daha kalıplı ve kalitelidir. Ön ters amortisörler, arka mono amortisör, iki parça koltuğu, belirgin şasisi ve nispeten sivri kuyruğuyla custom naked olmaya daha yatkın.

Fz1 yanilmiyorsam.. Muğla tarafindan bi arkadaşa ait. Kaza yapiyor ve motoru bu şekilde topluyor. Arkadaş bahsetmişti bu motor ve sahibinden. 24 civarlari satişa koyacakmiş yakinda hatta.. Marka model kullanilan parcalari merak eden varsa sorabilirim. Ali görursen sende yaz, aramaya usendim simdi :)

:D motorun orijinalini buldunuz vallaha helal olsun fz1 alacak bütçem yok o yüzden hyosung naked üzerinde düşünürüm.

kafa karenajını değiştir, mat siyaha boya. bu kadar. her motoru benzetebilirsin.

Efsane duruyo motor ama.Arkadaşa helal olsun çok güzel yaptırmış.

Efsane para istemiş :) O paraya fazer 1 alır geri kalan tüm parçalarıda alır aynısını yaparsın. Yine o kadar para etmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar