doğu karadeniz olmadan karadeniz gezisi olmaz..

o tarafları düşünseydin baya bi önerim olurdu..temmuz ayında iki kişi biz de planlıyoruz doğu karadeniz ve batum gezisi...
Batı karadeniz içib sahili takip edeceksin işte...sinop erfelek şelalerini ihmal etme...kıyı şeridinden içerilere doğru yayla vardır muhtemelen...bazı karadeniz sahili sürüş açısından doğu karadeniz sahiline oranla çok daha keyifli...virajı bol...
Doğu Karadeniz'i çok isterim fakat 5 günlük bir gezide maalesef oraya kadar gidip-dönmek demek gezmeden sadece gazlamak olacak. Vaktim olduğunda ve yaz sonuna doğru daha büyük bir motosiklet alınca Doğu Karadeniz ve Batum bende istiyorum.
Şelaleyi yazdım, cevabınız için teşekkür ederim. Tüm arkadaşların önerilerini batıdan doğuya doğru bir sıralamaya koyup mümkün olduğunca gitmeye çalışacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------
Cide 'de yaşayan biri olarak burayı mutlaka pas geçmeyin derim. Manzara ve gidilecek yerler konusunda pişman olmazsınız. Konaklamadan yana da sıkıntı çekmeyeceğiniz bir yer.
Teşekkür ederim, aradığım cevap buydu, haritadan baksam Cide'yi ne kadar dikkate alırdım bilmiyorum ama tam sahilde ve yeşilliklerin içinde çok güzel bir yere benziyor. Listeye ekledim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
Merhaba Akçakoca ve Zonguldak Ereğli'ye uğramanızı tavsiye ederim Ereğli'den Amasraya gidebilirsiniz Amasra turistlik sahil kasabası balık ve salatası çok güzeldir.. Konaklama için Ereğlide ve Akçakocada oteller Amasra içinse pansiyonlar mevcut.
Cevabınız için teşekkür ederim, Ankara'dan çıkış için güzel bir yere benziyor fakat akçakoca - ereğli arasında mutlaka uğramalısın dediğiniz özel bir yer var mı ? Ören yerleri, Manastır, kilise, özellikle tarihi yerlere ilgi duyarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------
işine yarar belki
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=101695.0
Beni hacca yollsanız bu kadar sevap kazanamazdınız

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:58 ----------
Ankara, Boğazkale, hatuşa, yazılıkaya, alacahöyük, çorum, merzifon, vezirköprü, ordu, fatsa, sinop, hamsilos, erfelek, inceburun, sarıkum, ayancık, türkeli, çatalzeytin, inebolu, cide, kuruçasile, çakraz, tekkeönü, amasra , safranbolu, Ankara
Bu şekilde bir loop çıkardım, fakat bu noktaların tamamını aynı anda işaretleyemiyorum 4 farklı harita yapmak zorunda kalıyorum. Akçakoca ve ereğli'de pek birşeyler bulamadım. Güzergah üzerinde eksik gördüğünüz herhangi bir yer varsa lütfen ekleme yapın.