- Katılım
- 13 May 2014
- Mesajlar
- 19
- Konu Yazar
- #1
yamaha tenere motorumda aküm zayıfladım vurdurarak çalıştırma zararlımıdır.çalıştırsam ne gibi zararı olur?
Enjeksiyonlu motorlarda zararlı olduğunu ve beyne zarar verdiğini duymuştum. Bir kereye mahsus vurdurabilirsin ama bu sürekli olmasın derim.[/Qbanada bunu söyledirler beyni yakar die ?
teşekkür ederim anlaşılmıştır eski nesil karbntrlü motosikletler vurdurarak çalıştıralabilir problem yok ama yeni nesil enjeksyonlu motorlar kesnlikle vurdurrark çalıştırılmamalı motor elektronık sisteme beyne zara verebilir .Enjeksiyonlu araçlarda vurdurarak çalışma sıkıntı olabilir. Karbüratörlulurde sıkıntısı yok.
Ne gibi sıkıntısı olur Vstrom un depo içindeki pompasini bozmaktan son anda kurtarmıştık. Kontak acinca enjeksiyon yakıt çekmez olmuştu.
teşekkürler enjeksiyonlu makinalar kesinlikle vurdurulmamalıhttp://www.youtube.com/watch?v=xY4tDpJRIz0
İzlemeniz çok faydalı olacaktır.
Enjeksiyonlu araçlarda vurdurarak çalışma sıkıntı olabilir. Karbüratörlulurde sıkıntısı yok.
Ne gibi sıkıntısı olur Vstrom un depo içindeki pompasini bozmaktan son anda kurtarmıştık. Kontak acinca enjeksiyon yakıt çekmez olmuştu.