- Konu Yazar
Öncelikle herkeze iyi akşamlar. Yaklaşık 2-3 haftadır motor sürekli sigorta kesmeye başladı nedenini anlayamadım bilen abilerime buradan bir danışayım dedim.
Motora uzun zaman önce kendim sis farı takmıştım ilk başlarda pek sorun teşkil etmedi fakat motoru toplayınca (sinyaller vb.) yer değiştirmek ve yeni elektrik hattı çekmek zorunda kaldım baştada dediğim gibide son 2-3 haftadır sık sık sigorta kesmeye başladı resimlerle anlatayım ;
Sis Farlarının önceki hali
Buda sis farlarının yeni hali
Farların şu anki bağlantılarını göstereyim;
Bu da anahtar , gidonun alt tarafına mdf yapıştırıcı ile yapıştırdım
Buda anahtarın kablo bağlantıları
Buda mağdur sigortamız
Bu arada yukarıda belirtmedim normalinde 15Amper sigorta kullanırım fakat sigorta kesmeye başladı 25Amper kullandım bir kere onu bile kesmiş tekrar 15 e düşürdüm zaten 1 gün gitmedi sizce sorun ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz ?
Motora uzun zaman önce kendim sis farı takmıştım ilk başlarda pek sorun teşkil etmedi fakat motoru toplayınca (sinyaller vb.) yer değiştirmek ve yeni elektrik hattı çekmek zorunda kaldım baştada dediğim gibide son 2-3 haftadır sık sık sigorta kesmeye başladı resimlerle anlatayım ;
Sis Farlarının önceki hali
Buda sis farlarının yeni hali
Farların şu anki bağlantılarını göstereyim;
Bu da anahtar , gidonun alt tarafına mdf yapıştırıcı ile yapıştırdım
Buda anahtarın kablo bağlantıları
Buda mağdur sigortamız
Bu arada yukarıda belirtmedim normalinde 15Amper sigorta kullanırım fakat sigorta kesmeye başladı 25Amper kullandım bir kere onu bile kesmiş tekrar 15 e düşürdüm zaten 1 gün gitmedi sizce sorun ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz ?