(İzmir MT) Geziye Değil Düğüne Gidiyoruz Herkes Davetlidir

İzmir İl Temsilcisi
Arkadaslar Herkese Merhabalar.

Izmır mt'den Emre arkadasımız 7 HAZIRAN cumartesı gunu saat 3de Dünya evıne gırıyor :)

Izmır mt olarak konvoy yapmayı planlıyoruz.

Bulusma yerı cumartersı gunu 7 hazıran saat 13:00'da goztepe ıskelede.

Oradan emrenın evıne uckuyulara gıdecegız. Uckuyulardan Fuar'a kadar konvoy seklınde dügün ıcın sürecegiz :)

Son olarak Herkes davetlıdır takıp mesafesı ve bellı bır duzen seklınde gıdılecektır ve Kasksız gelmek yasaktır. Boyle ozel bır gunde kotu bır kaza gecırıp dügünü ıptal edebılırsınız bu yuzden kaskla gelmenızı rıca edıyorum :cat:

Otopark olarak fuarın ucretlı otoparkına park edecegız.
glp6ZR.jpg
[/url][/IMG]

Yeni evlenen arkadaşa şimdiden bir ömür boyu mutlu ve sağlıklı günler diliyorum. 3-13 haziran arası Marmaris'te olacağım. Katılmayı çok isterdim. Hen diğer arkadaşlarla bir arada olmak içinde iyi bir fırsattı. Herkese selamlar.

yav aksi gibi benim motora da çarşamba alıcı çıktı. en kötü artçı olarak gelecem artık

Arkadaşlar gidin çok keyifli oluyor .
Biz yaptık oldu , bir daha olsa yine giderim :)

Buda sevgili gelin ve damadımızdı.

10410595_10152483791608578_4291665754633963795_n.jpg

özletiyorsun lendini göktuğ..!! :((

Abi öncelikle hayırlı olsun cuma günü duydum motor değişmiş. Kazasız belasız olsun inşallah. Bundan sonra ki buluşmalara katılmayı düşünüyoruz abi bir sıkıntı bir programımız olmadığı sürece. Bol bol görüşeceğiz :) Bende özledim vallaha sizleri

amin ustad cümlemize kazasız belasız sürüşler.
inşallah düğün etkinliğinden sonra yaz etkinlikleri yapabilmek ümidiyle :)
sevgiyle kalın.

İzmir İl Temsilcisi
Hayırlısı olsun bakalım kac kısı olacagız :)

Kesinlikle İzmire taşınacağım sizin yüzünüzden. Hele hele Alper yokmu :jocolor::joker:

Yeni evlenen çifte bir ömür mutluluklar...

Motorum Büyük İhtimalle 7 hazıranda gelecek Muhtemelen Ben 7 sinde Kuşadasında olacağım Eğer Motor gelmesse ,Sizin içinde sıkıntı olmıyacaksa araba ile katılabilirim.

Son düzenleme:
İzmir İl Temsilcisi
Tabikide sorun olmaz:cat:

Arkadaşlar hepinize teşekkur ederim. Düğün telaşından çok girip yazamadım sağolsun Cem Başkan konuyu açmış:) motorlu arabalı herkesi bekleriz inşallah düşündüğümüz gibi çok eğlenceli kareler çıkacaktır ortaya :) Umarım bizim gelin gtr ın arkasına binebilir :) bikaçgün sonra bi deneyelim bakalım :D

Yalnız araç kullanıcılarını tek tek uyarın , motosiklet gurubunun arkasından takp etsinler kesinlikle aralarına girmesinler.
Tehlikeli oluyor. Arada gaza gelen motorlar olunca onlarda motorlarla coşmaya çalışıyorlar.
Araç kullanıcakları mutlaka uyarın.

Yalnız araç kullanıcılarını tek tek uyarın , motosiklet gurubunun arkasından takp etsinler kesinlikle aralarına girmesinler.
Tehlikeli oluyor. Arada gaza gelen motorlar olunca onlarda motorlarla coşmaya çalışıyorlar.
Araç kullanıcakları mutlaka uyarın.

Onları özellikle uyaracağım haklısınız :)Herkes boyunun ölçüsünü bilecek dört tekeri tercih eden arkadan paşa paşa gelecek ;)

Kaptanım watsup grubuna yazdıgını sandın zaar !))
Fazla light olmamak üzere motorları da biraz süslemek lazım ::)))

Vauv ne kadar güzel, keşke izmirde olsaydım, lastik yakardım :) Bir ömür mutluluklar dilerim kardeşim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar