Herkese merhaba;
Pulsar ile 12 Günde 5.000 KM turunun Antakya/HATAY ayağında Sefa ve Bülent bey ile tanışma fırsatı buldum, bütün kötü hava koşullarına rağmen saati saatine programa uymaya çalışıyorlar, dün gece Hatay'da kızılca kıyamet gibi yağmur vardı ve yine yağmur altında Uslu Ticaret'e kadar geldiler, bunca olumsuzluğa rağmen bizleri güler yüz ile karşıladılar ve bütün sorularımıza samimiyetle cevap verdiler,
Motosikleti daha önce test etmiştim 80KM de iken. Kendi kullandıkları motorsikleti de test ettim inanılmaz keyifli ve kusursuz gidiyordu. Sefa beyin motosiklet ile ilgili şikayeti selesinin sertliği, naked tarzı olması nedeniyle rüzgarı tamamiyle hissetmek ve aynaların görüş açısı ile ilgiliydi. Bunun dışında parasını tamamiyle hakeden bir motorsiklet olduğunu dile getirdi. Samimi ve dürüst yaklaşımları için kendilerini tebrik ediyorum.
Eski bir Tvs Apache kullanıcısı olarak beni en çok korkutan "titreşim" konusuydu. İlk test sürüşünde yüksek hızlara çıkamadığım için üst devirlerde ve hızlarda titreşim olup olmadığı büyük bir soru işaretiydi. Kendilerinin hali hazırda kullandıkları motorsiklet ile 134 km ye çıktım beni endişelendirecek bir titreşim hissetmedim. Tvs Apache'den sonra nur nimet gibi geldi bana
Velhasıl kafamdaki soru işaretleri de bittikten sonra Antakya'daki Uslu ticaretten Kırmızı-Siyah renkli motorsikletimi aldım. Aküsü Şarj edildi, bütün vidalar ve yürüyen aksam gözden geçirildi, yıkandı, kurulandı, usta motoru test ettikten sonra anahtarı teslim etti. Öncelikle Uslu Ticaret sahibi Kenan Uslu bey'e; Samimi yaklaşımları için Sefa ve Bülent bey'e çok teşekkür ediyorum.
Motosikleti 80km uzaklıktaki ikamet yerime götürdüm, yolda bahsedilen 45-50 km hızlarda seyretmek mümkün değil, yolda sürekli TIR'lar yanınızdan gelip geçiyor, haliyle ilk 100km 80-100 km hızlarda seyretmek zorunda kaldım. ve inanın bu motorsikleti sakin sürmek istemezsiniz, motorun ruhunda performans, devirlenme ve hız var. Bir, iki, üç, dört, beş, altı

derken 100 km yi görüyorsunuz zaten.
Biraz uzun oldu affınıza sığınıyorum. kazasız belasız sürüşler

yakın zamanda fotoğrafları paylaşırım.