mını cooper kullanan varmı bi kaç sorum vaar

arkadaslar ikinci el mını cooper almak istiyorum fakat yedek parçası sıkıntılı çok arıza yapar diye kafamı karıştırıyorlar.bu araca sahip olup bilgisini paylaşan olursa sevibirim artı sı eksisi ne alsam pişman olurmuyum bi aydınlatırsanız sevinirim

Oncelikle mini serisi kac arksdasim. Mininin kronik bir arizasi hiç olmadi ama 2.el eline biraz para gecip mahveden insanlar var yedek parça oldukca pahali bi Xenon farların teki 2 700 tl. Kesinlikle ama kesinlikle yetkili servise gosterilerek alinmasi gereken bi araba yoksa gerçekten yuksek meblağ yedek parçaları. Yol tutus gercekten iyi. Lakin 180 ve ustu boyunuz varsa arkanıza birinizin oturmasi olanaksizdir. Gidis bakimindan da gayet yeterli. Istersen özel mesajdan ulasabilirsin. Incigini boncugunu ogrenicem dersende minipassion a girip bakabilirsiniz

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama kendi fikrimi belirtiyim bedava verseler binmem.

ya ben 2 el alıp binmek istiyorum olumsuz yorumlarda aldıgım oldu ama kafamı karıştıran bir olay da bu cihaz alman malı almanların kötü bir mal yaptıgını görmedim

ya ben 2 el alıp binmek istiyorum olumsuz yorumlarda aldıgım oldu ama kafamı karıştıran bir olay da bu cihaz alman malı almanların kötü bir mal yaptıgını görmedim

Bu arada şuan da bmw'de olmasına rağmen orjinali ingilizdir bu arabanın :) Ha almanlardan sonra bu kadar popüler oldu orası ayrı ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar