erolmert1 Cebinden Onaylı 03-02-2014 15:08
1500 tl nakdim var uygun olursa goruselim saygilar ist dan gelir alirim
Mondial mct satıyordum bir ara ,3000 tl koymustum pazarlıksız full aksesuarlı ,pazarlıksız yazmama rağmen gelen teklif yukardaki ,bende geri mesaj attım tabi çok veriyormuşssun kardeş Allah razı olsun diye.
Gelen tekliflerden başkası
tuncay7220 ( 1 ) 1-5 Cebinden Onaylı 01-02-2014 23:42
Fiş fatura almasak bi indirim olurmu acaba ?
Yine aynı motosiklete gelen teklif
zeppelin907 Cebinden Onaylı 01-02-2014 13:13
elimde açık tarihli bir senet var, 3500 tl lik. ben zaten esnafım, evim, işim arası düşünüyorum.
uygun olursa haber verirseniz sevinirim.
karşıyaka iş merkezinde pc dükkanım var.
teşekkürler
Türk halkı cidden zeki yemin ediyorum böyle grip teklifleri nasıl verebiliyorlar merak ediyorum.

İyi güldüm valla.Bunların hepsi fazla zekadan kaynaklanıyor.Ben olsam bunlara direk şu cevapları verirdim.
-1500 tl nakdim var uygun olursa goruselim saygilar ist dan gelir alirim
-Hiç zahmet etmeseydin ben motoru sana bedavaya kargolardım.
-Fiş fatura almasak bi indirim olurmu acaba ?
-Tabii ki ayrıca peşin fiyatına kredi kartı 12 taksit yapıyoruz.Ayrıca kazandığınız uçuş millerinizi istediğiniz hava yolu şirketinde harcayabilirsiniz.

(Sanki 0 km motosiklet satıyorsun adam fiş kesme pazarlığı yapıyor.)
-elimde açık tarihli bir senet var, 3500 tl lik. ben zaten esnafım, evim, işim arası düşünüyorum.
-Yok abi ben şehirler arası gidecek birisine satmayı düşünüyorum.(Senet?esnaf?ev-iş arası? bunların arasındaki bağlantığı bulana iskender ısmarlıyorum.)
Bunlar yine kısmen mantıklı bir kaç sene önce benim Kanuni Caracal 200 ü satışa koyduğum gelen mesajlar;(Mesajları sildiğimden aklımdan hiç abartmadan dalga geçmeden aynen yazıyorum);
-Kardeş bende Mısır tezgahı var takas olur mu?(Buna cevap yazmaya tenezzül bile etmedim.İlanda açık açık motosikletlerle bile takas olmayacağı zaten yazıyordu.)
Alıcı:Ben bu motoru almak istiyorum ama nasıl alcağım?
Ben:Notere gideceğiz siz bana parayı vereceksiniz noterde işlemleri halledicek motoru üstünüze alacaksınız.
Alıcı:Ben bu motoru Bolu'ya nasıl getireceğim?
Ben:Motor rahat ve bakımlı aldığınız gibi uzun yola çıkabilirsiniz.
Alıcı:Ben motosiklet kullanmasını bilmiyorum.
Ben:Ya ambar firmalarıyla bir konuşun yada otobüsün altında götürebilirsiniz.