kim mondial daha kaliteli der? güç mü kalite mi? seçim bu![]()
bilmiyorum ki ne yapsam 1 haftadır kafayı yiyecem biri yardım etse keşke ne alsam bilmiyorum.
hayır gidip paraya kıyıp cbr 125 alıcam sıfır ama motorada 5.000 tl den fazla vermek bana gereksiz geliyor ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
Birde cbr 125 alırsam korkuyorum cidden çok para başına bir şey gelse vicdan azabından ölürümmesela sitede nereye park etsem huzursuz olurum sonuçta 8.500 tl veriyoruz onun için ucuz ve idareli bir şey almak iyi gibi.
ybr al derim oda olmadı cbf var 150 cc ikisinin ortasıama imkanın varsa mondiali hiç seçeneklere bile katma.
Mondial al, igrenç tasarımlı ruhsuz cbf, kendi kendini taşımaya hayrı olmayan ybr.
Kendini taşımaya hayrı olmayan ybr ile insanlar kıtalar dolştı.Mondial al, igrenç tasarımlı ruhsuz cbf, kendi kendini taşımaya hayrı olmayan ybr.
kardeşim bütçe sıkıntım yok ama dediğimi anladın sanırım yani cbr a bir şey olursa üzülürüm.
bi motor nasıl korunur bilmiyorum şimdi sitenin parkına koyucam ya bir şey olursa. sonuçta yarış motoru gibi duruyor.
ayrıca cbrlar artık beyaz üretilmiyor oda ayrı problem.
cbf ler şekilsiz yani 1000 tl motor gibi duruyor.
napcaz of of
not : abi bide mondial ybrden daha güçlü gözüküyor nasıl oluyorda herkes mondiali kötülüyor ?
Kardeşim bütçe sıkıntın yoksa şekle de önem veriyorsan cbr al. Yok diyorsan cbf yada ybr al. cbf ybr den biraz daha rahat kanatimce. tvs yide unutmayalım.
mondial'ı kıyasladıgın markalar japon maarkaları olunca tabi ki kötüler herkesben mondial olmasa bile bir çin motoru sürdüm sadece şöyle söyliyim titreşimden yolu göremiyorsun.ayrıca motorun parçası kalitesi konusunu bilmiyorum ama forumdakilerin dediklerine göre hiç iyi degil.altın elbiseli adamda diyor bi baktın yolda motor düşmüş
![]()
Tvs bin neresi sönük acaba açar mısınız biraz.kardeşim bütçe sıkıntım yok ama dediğimi anladın sanırım yani cbr a bir şey olursa üzülürüm.
bi motor nasıl korunur bilmiyorum şimdi sitenin parkına koyucam ya bir şey olursa. sonuçta yarış motoru gibi duruyor.
ayrıca cbrlar artık beyaz üretilmiyor oda ayrı problem.
cbf ler şekilsiz yani 1000 tl motor gibi duruyor.
napcaz of of
not : abi bide mondial ybrden daha güçlü gözüküyor nasıl oluyorda herkes mondiali kötülüyor ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
Yok arkadaşlar araştırdımda ybr alınmaz
tvs zaten sönük.
bize kaldı bi mondial 180 z ones ne yapayım alayım mı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------
mondialın mi motor düşmüş o derece mi kötü la
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
Son bir up. Yardim