motosiklet beyin tamiri

yamaha xt 660 beyin arızası verdi sıfırı cok pahalı bende beyin tamiri yaptrmaya karar verdım beyın kapalı slikon baskı yaracaklar kesecekler beynı sonra slikonla kaparlar acaba sonra yıne arıza cıkarırmı daha önce yaptırıp kulanan varmı

mersinde en 500 e sıfırdan beyin yapan bir usta biliyorum. en500 çift silindir olduğu için xt 660 tan daha komlikedir. ona yapan xt ye de yapar heralde. mersin yakınlarındaysan düşünebilirsin.

mersinde en 500 e sıfırdan beyin yapan bir usta biliyorum. en500 çift silindir olduğu için xt 660 tan daha komlikedir. ona yapan xt ye de yapar heralde. mersin yakınlarındaysan düşünebilirsin.
anladım sormak istediğim senın en 500 e beyin tamiri yapıldıktan sonra kaç yıl kullandın motoru bi sorun cıktımı sonra onu merak ediyorum ?

ben kendim için yaptırmadım. benim kendi motorumu götürdüğüm usta başka birinin en500 üne yapmıştı geçen hafta orda gördüm. aynı motoru birkaçkerede yolda gördüm demekki sorun yok

2008 ve üstü XT660 larda görülür kronik olarak ağırıza verir motor çalışmaz ama kafasına astimi çalışıyo nezaman bozolcaa da belli olmuyo.
yapılıyo ama nezaman nerde kalıcan belli değil.
ebaydan yenisi al daha uygun olur.

2008 ve üstü XT660 larda görülür kronik olarak ağırıza verir motor çalışmaz ama kafasına astimi çalışıyo nezaman bozolcaa da belli olmuyo.
yapılıyo ama nezaman nerde kalıcan belli değil.
ebaydan yenisi al daha uygun olur.
amam tek beyin olmuo imbolazla set almak gerekiyor cıkma olsada.sizin motorunuzada mı oldu kaç modeldi hangi arıza kodunu verdi ve ne yaptınız ?

Tamir işi felan biraz sıkıntılı olmaz mı , bi de sağlam tamir edilmezse daha büyük sıkıntılar çıkarmasın ?

amam tek beyin olmuo imbolazla set almak gerekiyor cıkma olsada.sizin motorunuzada mı oldu kaç modeldi hangi arıza kodunu verdi ve ne yaptınız ?

bende olmadı arkadaşta oldu 2008 modeldi durduk yerde çalışmaz oldu ağırıza kodunu hatırlamıyom ama sol kapaa bi açtık ki odane bein daha once onarım görmüş ikinci el alırken kimse dememişti kapaa aç bak beine diye.
çalışmadımı kendi kendine düzeliyodu biraz kontaa aç kapa yapınca.
enjeksyon sesi geldimi tamam deip gidiyodu zaten aldı 20000km.yaptı4 defaa falan kesiklik yaptı öylece satti sonra.
burda 3500tl.cıvarı istiyolar ebayda geçen sene vardı 500 evro cıvarıydı komple beyin imo kontak seti anahtarlar olarak satılıyo.
ebayda XT66o imo diye arat çıkması gerekiyo.

tamirde porblem yok araba beynınıde tamri eden cok sağlam elektronıkçiler yapıyor tamiri işte sormak ve merak ettiğim tamir edildikten sonra yine aynı arızasyı göstermessi

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------

bende olmadı arkadaşta oldu 2008 modeldi durduk yerde çalışmaz oldu ağırıza kodunu hatırlamıyom ama sol kapaa bi açtık ki odane bein daha once onarım görmüş ikinci el alırken kimse dememişti kapaa aç bak beine diye.
çalışmadımı kendi kendine düzeliyodu biraz kontaa aç kapa yapınca.
enjeksyon sesi geldimi tamam deip gidiyodu zaten aldı 20000km.yaptı4 defaa falan kesiklik yaptı öylece satti sonra.
burda 3500tl.cıvarı istiyolar ebayda geçen sene vardı 500 evro cıvarıydı komple beyin imo kontak seti anahtarlar olarak satılıyo.
ebayda XT66o imo diye arat çıkması gerekiyo.
teşekkür ederim. bu butun xt 660 larda kronık problem sanırım 20 bin km o şeklide kullandı yanı yine iyi gitmiş peki motoru aldığınız eski sahibini arayıp bilgi aldınızmı ?bende xt 660 hastasıyım ama sanırım bundan sonra xt 660 almayacağım siz ne motor kulanıosunuz şu an bi tavisteniz varmı. benim motorda kontağı açıosun enjeksiyon sesi geliyor marşta basıyor ama motor ateşlemiyor.butun xt 660 lar bunu yaparmı acaba ?sadece bazı modellerdemi var bi kronık sorun yamaha gibi bi motor nasıl byle bi problem yapıyor anlamıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar