Arkadaşlar şöyle bi derdim var fikirlerinizi almak isterim
Bazı arkadaşlar biliyordur belki geçenlerde bi kaza yaptım motoru servise verdim (ARTI HONDA ) neyse motoru teslim aldım. Fakat motorda öyle bir işçilik varki berbat ötesi baktım gidon yamuk sağ levye değişti yazıyor değişmemiş xenon yanmıyor tekrar servise gittim oradaki usta demeyeyim herhangi bi dingil diyeyim bana diyorki biz olduğu gibi geri taktık xenon"U bizim suçumuz yok diyor ya kardeşim ben size gelirken motor kazalı halde geldim o şekilde bile yanıyordu xenon yok adam dediğim dedik sonra dedim gidon yamuk onada bişey yok diyor. Gittim müdürlerine şikayet ettim oradaki danışman arkadaş halletti işimi sağolsun ustayı da bi ben değil herkes şikayet ediyormuş neyse motorumun herşeyi tamam sanıp geldim taki 2 gün öncesine kadar 2 gün önce depo kılıfını bi çıkardım çıkarmaz olaydım kazada depoda hasar görmüş hemde baya bi hasar var şok oldum neyse tekrar gittim bu servise anlattım durumu bişey yapamayız aradan 1 ay geçmiş dosya kapandı dediler bi depo 800 tl filan kafayı yemek üzereyim belki bazılarınız tanır MT den Metehan vardır hemşerimdir kendisi onu aradım ondan önce Ümit Çilingir kardeşime anlattım durumu sağolsun hemen atladı geldi yanıma sonra meteyi aradım dediki basalım orayı ağzıma geleni söyleyelim hata onların bu motor kaza yapmış heryerden darbe alabilir heryeri kontrol etmesi lazım neyse oda atladı geldi Cumartesi saat 3 te kapanıyormuş servis 20 dakka kala yetiştik bütün servis çalışanları oradaydı bizim Mete başladı kalaya arada ümit basıyor tabi

) ama ne kalay baya bi hırslandı Mete çok sinirlendi Mete de dalgan gibi adam

) adamlar tırsmaya başladı dediler tamam abi hallederiz sonra oradaki başka bi usta ya ya abi benseni tanıyorum. Komşunum ben senin sen böyle değildin şeker gibi adamdın neden böyle bağarıyosun falan

) zaten o benim motoru yapan dangalak ustayı kovmuşlar zaten çok şikayet geliyormuş en son benim şikayetim bardağı taşıran son damla olmuş. Adama yol vermişler. Sonuç itibariyle adamlar Pazartesi gel halledelim dediler biraz uzattım kusura bakmayın size sorum sizce nasıl hallederler.
Yeni depomu takarlar,tamirmi yaparlar yada çıkma falanmı takarlar?