Arkadaşlar 2. Benzin alışımdan beri 400 km'yi doldurdum (45 liraya doldurmuştum) ve gösterge henüz yedeğe düşmedi daha. Benzini geçen ay almıştım...
Sürekli artçılı ve şehiriçi biniyorum. Sanırım menzili bir hayli uzun olacak. Eminim zayıf ve hafif arkadaşlarda tüketim daha da düşer.
Normalde çoğu motor şehiriçi çok yakar, bizimki ise tam tersi, hesaplarıma göre şehir içinde 100 kuruştan az yakıyor. Ancak 60 ı geçmiyorum zira burada trafik çok yavaş ve yoğun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------
Arkadaslar ramazan ayinda Boludan motorumla Ege ve Akdeniz kiyilarini Dolasmak istiyorum. Yaklasik 1 haftalik bir gezi olsun istiyorum. Bazen cadirda bazen otelde kalacagim. Bu gezi icin bir rota ve harita hazirlamak istiyorum. Bu konuda bana yol gosterecek, yardimci olabilecek varmi?
Dostum tarihi uydurabilirsek biz de buradan eşimle artçılı katılırız. Biz sürekli bu civarda kamp kuruyoruz. Bölgedeki tüm kampları aşağı yukarı ezberledik. Örneğin;
Bafa gölü kenarında Çeri restaurant var yan taraftaki bahçesinde göle sıfır ücretsiz çadır kurabilirsin. Sıcak su duş wc mutfak çadır yeri hepsi ücretsiz. Kimseler de yok.
Patarada Camel camping var o da ücretsiz. Plaja çok yakın. Bu ikisi beleş ve güzel kampingler. Paralı olanlar da var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------
Çeşme ıldır ile karaburun balıklıova arasında mükemmel kamp yerleri var burası da 10 numara bir kamp alanı. Genelde 10-15 lira veriyoruz. Denize sıfır.
Ölüdenizde Denizatı Camping. Burası Türkiyenin en nezih en temiz kamp yeri. Biraz tuzlu 40 lira. Ancak 5 yıldız bir ortam çimler, mutfak wc banyo tertemiz. Òzel plajı var. Kamptan çok klüp havasında. Genelde motorcular kalıyor.
Datça palamutbükü koyu. Knidos yolunda Turkiyenin en temiz koyu denizi havası burada. Köyde Bir kaç kamping var. Saklıbahçe favorim. Denize sıfır.