Bu motor neden bu kadar pahalı?

Kocaeli İl Temsilcisi
evet emektar gn250 vardı onu arkadaşıma verdim satmadım hediye ettim şimdi kendime bi motosiklet almak istiyorum bu motoruda çok beğendim ama sahibinden comda sadece bi tane ilanı var daha türkiyede olup olmadığını bile bilmiyorum bu motoru herhangi bir bayide gören var mı?

Hocam boşverin salcanoyu . Alın bi ybr cbf veya pulsar alın en azından rahat edersiniz . İkinci elde salcanoyu zor satarsınız . Satsanız bile yarı yarıya zarar ettirir rahat ..:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ne içipte şu fiyatları belirliyorlar aklım almıyor :)

Wr uzun yol stabil 125 gider.sele uzun yolda rahatsız edebilir. Ben 250 km molasız gittim. Öyle asiri derece rahatsız değildi ama daha üstü kasabilir :) Yalniz kaza yaptim yedek parca yok nasıl oluyorsa. Onun harici guzel motor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam boşverin salcanoyu . Alın bi ybr cbf veya pulsar alın en azından rahat edersiniz . İkinci elde salcanoyu zor satarsınız . Satsanız bile yarı yarıya zarar ettirir rahat ..:pale:

ama ben zaten yıllardır ybr cbf kullanıyorum ve sıkıldım artık başka motor almak istiyorum

O zaman Bajaj Pulsar 200 ns :)

pulsar 200ns hem pahalı hemde tipini sevmedim aslında şekil motor ama yerden çok yüksek ve mtor bloğu çok yüksekte kalıyor buda yakışmamış motora

Tr de motosikletin tillahı varda, bizim insanımız fakir malesef 5 bine de anca cbf ybr yapacak birşey yok .

Şu Jianshe motosiklet fabrikası hakkında bilgisi olan varmı galiba ybr125esd yide jianshe fabrikası üretiyormuş bu doğrumu ??

WR'yi gözümüzde bu kadar da büyütmesek? Taş çatlasın 110'dur max. hızı, yokuş aşağı bile yetmez 125 için. Ha, uçaktan atarsan son hız o seviyeye gelebilir belki.

5-10 km daha hızlı gitmek için motorun canını almayalım ya. Şehir içinde eğlenmek için mükemmel motor, daha da ötesi değil.

Kocaeli İl Temsilcisi
Paran olacak şehiriçi için wr 125 x , şehirdışı geziler içinde 250cc bir şey alacaksın en iyisi . : )

Şu Jianshe motosiklet fabrikası hakkında bilgisi olan varmı galiba ybr125esd yide jianshe fabrikası üretiyormuş bu doğrumu ??

Salcano ya çinli diyen zihniyet Yamaha ve Honda'nın üretim ülkesi japon mu zannediyorsunuz? Salcano'yu üreten fabrika Yamaha motoru üreten fabrika bende Salcano kullanıcısıyım ve tavsiye ederim. Ayrıca sb 150 modeli ile attack modeli kalite olarak aynıdır görüntü farkı olup motoru ybr 125 motorunun güçlendirilmiş 150 motordur. Kullanmadan boş boş yorum yapmayın yok çin malı işe taramaz diye. Duyan da Honda ve Yamaha Japonya'da üretiliyor anlayacak. Kardeşim sen bunları boş ver almak istersen tavsiye ederim ama belirtmek isterim henüz satışına başlamadı. Gümrükte bekliyormuş bayilere dağıtım 5-10 güne başlayacak haberin olsun en yakın bayiye gider bakarsın.

Salcano ya çinli diyen zihniyet Yamaha ve Honda'nın üretim ülkesi japon mu zannediyorsunuz? Salcano'yu üreten fabrika Yamaha motoru üreten fabrika bende Salcano kullanıcısıyım ve tavsiye ederim. Ayrıca sb 150 modeli ile attack modeli kalite olarak aynıdır görüntü farkı olup motoru ybr 125 motorunun güçlendirilmiş 150 motordur. Kullanmadan boş boş yorum yapmayın yok çin malı işe taramaz diye. Duyan da Honda ve Yamaha Japonya'da üretiliyor anlayacak. Kardeşim sen bunları boş ver almak istersen tavsiye ederim ama belirtmek isterim henüz satışına başlamadı. Gümrükte bekliyormuş bayilere dağıtım 5-10 güne başlayacak haberin olsun en yakın bayiye gider bakarsın.

Ekim1 oldu ama Motor hala bayilere dağıtılmadı.s

İyi hoşda yamahaa motoru var dıyede 5 bin kusur da verilmez be ağamm. :silent:

İyi hoşda yamahaa motoru var dıyede 5 bin kusur da verilmez be ağamm. :silent:

Valla ben veririm motor çok güzel gözüküyo ve ybr motorunun biraz daha güçlendirilmiş motorunu kullanıyo daha ne olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar