Pazar günü 4 kafadarın Şile - Poyrazköy gezisi.

Herkese selamlar,

1 Haziran yuvacık gezisi öncesinden ısınma turları olsun hesabı dün 4 kafadar şile de kahvaltı yaptık sonrasında da 3 köprü inşaatını teftiş etmeye gittik:)

Güzel bir gezi oldu, hele Şile de deniz kıyısında ki kahvaltı enfesti.Ekrem ağabeyin yerini herkes tavsiye ederim.

Ahh ah ruhsatımı alsam tanıdık tanımadık her geziye gidicem ama kahretsin istanbul

Pazar günü biz de 2 kişi Şile - Ağva gezisi yaptık. Asıl hedef yol, gerisi bahane olduğu için yolumuzu olabildiğince uzattık. Ama fotoğraf çekmeyi akıl edemedik.

Özellikle Ağvadan dönüş yolu (uzatarak geçtiğimiz) harikaydı. Dar yollar, keskin virajlar, ormanın içinden. Anlatılmaz yaşanır. Herkese tavsiye ederim ki zaten yolda da onlarca motosiklet grubuyla karşılaştık. Aklın yolu bir.

Saklı gölün etrafında da toprak bir patika var. Motosikletiniz uygunsa giderseniz oraya da uğramayı ihmal etmeyin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------

Söylemeden geçemeyeceğim, sayenizde köprü yüzünden yapılan katliamın boyutlarını da görmüş olduk. Umarım, ama hiç zannetmiyorum ki, katliam bununla sınırlı kalır da bu köprünün etrafı da diğerlerine benzemez.

Çok güzel gezi olmuş devamını bekleriz kazasız belasız....Bu arada o köprünün çevresi çoktan parsellenmiş sahiplendirilmiştir "birilerine" "birileri" tarafından.. ;))

başlık şu olmalıydı kardeşim
enverin dediği gibi en saçlısı ben olmak üzere 4 kelin şile poyrazköy gezisi :))

Güzel gezi olmuş. Yalnız o köprünün ayakları nedir ya?? Bilim kurgu filmlerindeki antik kalıntılar gibi. Ulan bi bırakamadık şu güzelim ülkenin içine etmeyi...

Abicim dün şile yolundaki shellde mola verdinizmi :) Aynı sizin gibi 4 kişi vardı,arabaylaydım bende bi deniz havası alayım dedim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar