Motosikletin çalınmasına karşı bir önlem olabilirmi?

Arkadaşlar şehir içinde motosikletimizi kısa süreli park ettiğimizde yani tedbir almak adına bujiye gelen kabloya deponun altında uygun bir yere ateşlemeyi kesmesi için bir anahtar koyulabilirmi? Yada daha gizli bir noktaya anahtar konulabilirmi ateşlemeyi kesmesi için?

Alarmın yoksa taktır alarm açıkken kontak iptal oluyor kendi anahtarını kontağa tak çevir alarm çalmaya başlıyor marşa basılsa bile motor çalışmıyor alarmı tavsiye ederim

Alarmın yoksa taktır alarm açıkken kontak iptal oluyor kendi anahtarını kontağa tak çevir alarm çalmaya başlıyor marşa basılsa bile motor çalışmıyor alarmı tavsiye ederim

Teşekkür ederim, hani ucuz yollu bir yöntem olurmuydu benim düşündüğüm? Adam belki alarmı rahatlıkla iptal eder yada alarmlı bir motora yaklaşımı çok farklı olabilir mesela ilk önce aküyü söküp alarmı iptal edip tekrar aküyü bağlayabilir fakat alarmsız bir motorda ateşlemeyi keserek motorun çalışmasını engellemekte ne kadar çözüm olur? Aslında ne çözümler bulsakta boş, boşuna dememişler kilit dosta diye bizimkiside önlem işte

Gündüz kısa süreli park için en iyi çözüm alarmlı disk kilidi, alarm, zincir kilit olabilir.

Gündüz kısa süreli park için en iyi çözüm alarmlı disk kilidi, alarm, zincir kilit olabilir.

Sanirim en mantiklisida alarmli disk kilidi olacak daha pratik kisa sureli park etmelerde, bu arada nasil inazumadan memnunmusunuz gecen gunlerde arkadasim araciligi ile test ettim inazuma ve pulsari her iki motorunda ayri bir kullanim zevki var sahsen her iki motorda memnun etti beni fakat bana hitap eden inazuma oldu kararimi verdim yalniz temmuz ayinin ilk haftasina kadar ancak nakitim hazir olucak insallah inazuma ailesine katilicam :thumleft: tek dusunduren yakit konusu ne yapalim yakit masrafi zevkimin onune gecemedi!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar