DmRhn Kardeş ilgin ve alakandan ötürü teşekkür ederim, stickerı senin sayende buldum , Optimus prime gibi adamsın![]()
Eyvallah
Ya herkes motorunu sattı, ya da geziyorBiraz aktif olalım arkadaşlar şu forumu canlandıralım, bu motorun diğer modellerden neyi eksik?
![]()
Katılıyorum Göksel 'e
Özel mesaj ile tarafıma yine iki tane soru yöneltilmiş, senelik izinde olduğum için cevaplayamadım kendilerine gerekli yanıtları vereceğim muhakkak. Şimdi malum geçtiğimiz hafta izine ayrılınca üstüne üstelik birde parasız kalınca dedik ki motosiklet arabadan daha az yakar bare gezmişken onunla gezelim
Kim demiş ki, Megelli dökülüyor ? 950Km yol yaptım (835KM Yazar resimde, biliyoruz ki noktadan noktaya eeee girmişken bu kadar yere birde şehir içinde gezdiğimizi katarsak olur bu kadar) eşim ile birlikte tamı tamına 950Km yol ve bunu 180TL ile yaptım, Megelli 250R ile yaptım ben bunu. Bunun gururu ve motosikletime olan güvenime borçluyum...
ROTAMIZ :
BAŞARIMIZ :
Şunu da söyleyebilirim ki iyi ki bu seyahati motosiklet ile yapmışız, yoksa trafikten kurtulamazmışız araba ile gitseymişiz. Dilovası sonrası Izmit 'e kadar uzanan yolun son hali içler acısı trafik berbat yol bakım çalışması nedeni ile kapatıldığı için ölümdü resmen.
Benim değilde eşimin tek şikayeti artçı olduğundan oturduğu yer herhalde biraz sert gelmiş gerek ki poposunu ağrıtmış :queen: Artık dönerken mecburen ufak bir yastık ile idare ettik :bounce: