17 Mayıs A2 Direksiyon sınavı

Arkadaşlar Boşuna Heyecan Yapmayın, Ömrümde Hiç Motor Sürmemiş Birisi Olarak Direksiyon Sınavından Önce Olan Eğitimlere Gittim 2 Kez Motosiklet Sürdüm ve 1 Hafta Sonra Sınava Girdim Şükür Sorunsuz Geçti ve Daha Önce Motor Sürmüş Çoğu Kişiden İyi Sürdüğümü Düşünüyorum.

Haa Şöyle Bir Durum Var Biz Yarı Otomatik Cup Sürmüştük :queen:

Bazı yerlerde scooter ile yapılıyormuş sınavlar.Bizim burda normal vitesli 125cc lik motorlarla yapılıyor.Kullanmayı öğrendim zaten 10 yıllık bi araba tecrübemde var buda debriyaj ve gaz ayarını çabuk çözmeme sebeb oldu.Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..
Size de geçmiş olsun tekrar.

bende 2. kez kalmışım geçmeyi düşünmüyordum zaten ama bir hata yapmadım. komik bir olay sonucu komisyonda daha yetkili gozuken sarışın kadın gıcık oldu bana. Motorun ustunde yelegı vs. giydim ve parkur başlangıcına cızılen cızgıye geldım durdum o tarafa baktım kımse sallamıyor sonra ehlıyet kursundakı gorevlı cocuk başla başla dedı başladım herşeyi sorunsuz yaptım geldım yanlarına kadının tavrı bıkmış şekilde off hocam devam etmıyelım gerek yok dedi ortam karıştı tabı neden felan dedık ayagı yere koydu dedı ben sakin kalmaya çalışıyorum sorun olmasın dıye kursun sahıbı felan hocam krokı var bızde oradan başlıyo ondan durdu orada felan fılan konustular 5 dakıka tekrar parkuru yapıp bı sorun olmadan geçtım trafikte sıkıştıranlara ragmen guzel kullanıp 2. viteste gereklı şeylerle surdum ve kaldım sanırım ehlıyet alamıyoruz buralarda.

bende 2. kez kalmışım geçmeyi düşünmüyordum zaten ama bir hata yapmadım. komik bir olay sonucu komisyonda daha yetkili gozuken sarışın kadın gıcık oldu bana. Motorun ustunde yelegı vs. giydim ve parkur başlangıcına cızılen cızgıye geldım durdum o tarafa baktım kımse sallamıyor sonra ehlıyet kursundakı gorevlı cocuk başla başla dedı başladım herşeyi sorunsuz yaptım geldım yanlarına kadının tavrı bıkmış şekilde off hocam devam etmıyelım gerek yok dedi ortam karıştı tabı neden felan dedık ayagı yere koydu dedı ben sakin kalmaya çalışıyorum sorun olmasın dıye kursun sahıbı felan hocam krokı var bızde oradan başlıyo ondan durdu orada felan fılan konustular 5 dakıka tekrar parkuru yapıp bı sorun olmadan geçtım trafikte sıkıştıranlara ragmen guzel kullanıp 2. viteste gereklı şeylerle surdum ve kaldım sanırım ehlıyet alamıyoruz buralarda.

Hocam harbi şansızmışsınız...
Böyle bir durumda bir video veya herhangi bir kanıtla şikayet etsek bir sonuç elde edebilir miyiz acaba ?
Oda olmadı kenarda bir yerde sıkıştırmak gerek o yetkiliyi biraz gözünü korkutmak amaçlı ::evil::

Gerçi bir işe yaramaz sonuçta kalmış olacaksınız ama kısmet :rendeer:

Evet anlamıyorum gisten eğitim aldım ktm duke 200 le trafık egıtımı bıle aldım düşünün. Kendime güvenirim neyin ne oldugunu bılıyorum ama eğer 3. de gerçekten kalırsam sanırım bı komısyon uyesi öğretmeni elimden geçiricem. 21 hazirandaymış diğer sınav 6 haziranda cbr 125r alıcaktım napsam acaba illa ehliyetsiz surup bana 3000 ceza yedircekler

Geçen bir konunda bütün ekipmanların honda ya motoru honda almazsan demiştim'hatırladın ?

Bu gidişle sana motoru bile aldırmayacaklar :mrgreen:

Aman hocam boşver sabrın sonu selamettir...

Son bir kez daha şansını dene olmazsa başka bir kursa yazıl mümkünse başka semtlerde olsun'dicem de gene masraf oda :sunny:

hatırlıyorum aynen ya dolu taşıtı edebiyle zevkıyle kullanan ben bı belgeyi alamadım komisyonlardan 3. denıyelımde zaten 4. için ya para vermeden gırıcem dagıtıcam bu kursuda bana guzel komısyon mu ayarlıyo napıyor yada başka kurs felan bakıcaz motoru cok kotu kursun

Şu ehliyet sınıflandırması gelirse acaba nasıl bir 600 lük 1000 lik makineler alacaklar çooook merak ediyorum :mrgreen:

Bugün sabah 08:00 intibari ile direksiyon sınavına girdim.Belirtildiği gibi 07:30 sürücü kursuna gittim.Sınav alanına kadar ben götürdüm motoru.Sonra komisyon geldi başlamadan önce 3-5 kere parkurda turladım onlarda izlediler.Sonra hadi başla bakalım dediler ve sınavımız başladı :).Sıkıntısız bir parkur sonrası şehir içi trafikte de zorlanmadım.Sınav sonunda komisyondakilere sordum geçtim mi diye.Vallahi geçtin ama söylemiyoruz dediler :).Daha sonra ayrıldım.Hayırlısı ile bu çarşamba dosyam hazır olucak ve direk gidip B yazan yerin yanına bi A2 eklettiricem :)

eek

Ben de bugün girdim ve geçtim, Ankara'daki arkadaşlara tavsiyem Yenimahalle ilçesinde kursa yazılmaları, Çakırlar tarafında bir ara sokakta yapılıyor, arabalar kamyonlar (B ve E de aynı yerde yapılıyor) arasında bariz hata yoksa sorun yaşamazsınız. Ben 30dk kullandım, hata da yapmadım ama gördüğüm kadarıyla anlatıldığı gibi katı bir tutum da görmedim. Benden sonra arkadaşım girdi onu beklerken sohbet de ettik, gayet iyi niyetli hocalardı :)

Bugün sabah 08:00 intibari ile direksiyon sınavına girdim.Belirtildiği gibi 07:30 sürücü kursuna gittim.Sınav alanına kadar ben götürdüm motoru.Sonra komisyon geldi başlamadan önce 3-5 kere parkurda turladım onlarda izlediler.Sonra hadi başla bakalım dediler ve sınavımız başladı :).Sıkıntısız bir parkur sonrası şehir içi trafikte de zorlanmadım.Sınav sonunda komisyondakilere sordum geçtim mi diye.Vallahi geçtin ama söylemiyoruz dediler :).Daha sonra ayrıldım.Hayırlısı ile bu çarşamba dosyam hazır olucak ve direk gidip B yazan yerin yanına bi A2 eklettiricem :)

Ben gecen hafta girdim hala sertifikami vermedi surucu kursu. Bu adamlarin nw bo.a yaradiklarini hic anlamadim.

Ben gecen hafta girdim hala sertifikami vermedi surucu kursu. Bu adamlarin nw bo.a yaradiklarini hic anlamadim.
Benim haftaya yurt dışına çıkma ihtimalim olduğunu ve özellikle benim belgemi hızlandırmalarını rica ettim. :)
Belgeleri hazırlayacak olan bayan da; sadece seninkini salı akşamüstü yada çarşamba sabah imzalatırım, normalde perşembe-cuma ya zor yetişiyor falan dedi

Benim haftaya yurt dışına çıkma ihtimalim olduğunu ve özellikle benim belgemi hızlandırmalarını rica ettim. :)
Belgeleri hazırlayacak olan bayan da; sadece seninkini salı akşamüstü yada çarşamba sabah imzalatırım, normalde perşembe-cuma ya zor yetişiyor falan dedi

Bende acelem var falan derdimde allahinizdan bulun dedim. Ne kadar az muhattap olursam okadar az sinirlenirim

Merhaba arkadaşlar.Direksiyon sınav ücreti için kurs 110tl istedi bu normal bir fiyatmıdır ?

Merhaba arkadaşlar.Direksiyon sınav ücreti için kurs 110tl istedi bu normal bir fiyatmıdır ?
Tabiki hayır.
Benim verdiğim ücretleri yazayım isterseniz bir kıyaslama yapın.
Kurs:200 tl
Direksiyon sınav ücreti: 50 tl
Devlet harcları: 242 tl (olduğu söyleniyor henüz yatırmadım bu 242 tl lik kısmı).

Tabiki hayır.
Devlet harcları: 242 tl (olduğu söyleniyor henüz yatırmadım bu 242 tl lik kısmı).

Bu kötü o zaman kazıklanıyorum.Peki direksiyon ücretini kendim gidip her hangi bir yere yatırabilir miyim?

Tabiki hayır.

Bulunduğun şehir de önemli,ben burada eğitimsiz 400TL verdim kursa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar