[Bursa - MT]

aniden akçay-cunda ,aile ziyareti çıkınca katılamadım ve çok üzüldüm. fotoğraflara hızlıca baktım bu yüzden:)

ben gelemedim ama oğuzcan katılmış beraber olamadı bu kez bir dahakine inşallah.

keyfiniz daim olsun.

Ne varsa bu gençlerde var zaten.
Helal olsun sizlere.

osman abi bizimde ruhumuz genç biz onlara taş çıkarırız heyt be :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------

Hadi canımmmm.
Kendini kandırma hocam :)
Hiç bir şey motordaki zevk gibi olamaz.

osman abi sen de zehiri almışsın belli oldu :)))

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------

Bende arabayla viraj yaptım, camları açınca aynı motor gibi oluyor:)

abi bitir şu rodajıda hep beraber gezelim o rodaj arabayla gezmekle bitmez soleyım. :))))

[

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------

gençler hayat size güzel be gezin bakalım bu günleri zor bulucanız ileride :))

Motosikleti
Hero X Pulse 200
aniden akçay-cunda ,aile ziyareti çıkınca katılamadım ve çok üzüldüm. fotoğraflara hızlıca baktım bu yüzden:)

ben gelemedim ama oğuzcan katılmış beraber olamadı bu kez bir dahakine inşallah.

keyfiniz daim olsun.

aynen abi bende son anda karar verdim gitmeye :mrgreen:

coşkun yokluğun belli oluyo gel de kaptanlığı deviral artık yaw özlettin kendini. :))))
Bıraktım bu işleri memduh. Konuşuruz bi ara.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------

Kafama yatan hazır planlanmış gezilere katılmaya karar verdim. Çekemem kimsenin kaprislerini.::angry2::

osman abi bizimde ruhumuz genç biz onlara taş çıkarırız heyt be :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------

osman abi sen de zehiri almışsın belli oldu :)))

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------

abi bitir şu rodajıda hep beraber gezelim o rodaj arabayla gezmekle bitmez soleyım. :))))

[

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------

gençler hayat size güzel be gezin bakalım bu günleri zor bulucanız ileride :))

Bizler ne de olsa eski toprak sayılırız.
Tabiki de taş çıkarırız :)

Benim zehir taaa çocukluktan kalma.
Şimdi yavaş yavaş atmaya çalışıyorum. :)

Bekar olunca işler kolay, evli ve çocuklu olunca gezi falan kolay olmuyor, çoluğun çocuğun kursu, dersanesi, okulu , hafta sonu hanım ve çocuklarında gezmek istemesi, evdeki işler, işteki işler zart zurt... Birde hep gençler çoğunlukla, kendimi kötü hissediyorum benden başka moruk pek az kendimi iyi hissetmiyorum, sorumluluklar , sıkıntılar başka başka, o yüzden motorla işten eve evden işe, birde boş zamanlarda motorcu dükkanlarındaki karşılaştıklarımla muhabbetle yetiniyoruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:25 ----------

Merhaba arkadaşlar şu anda bursa media markette oregon atc9k action kamera kampanyaya girmiş 299 lira , normal fiyatı 600-800 lira, ben kullanıyorum çok kaliteli tavsiye ederim, ayrıca boss oxford alarmlı disk kilidi, kocaman motorda 100 tl, ben aldım çok kaliteli, normal fiyatı 250 lira lazım olan kaçırmasın, daha önce xena alarmlı disk kilidi almıştım hemen arıza yapmıştı o yüzden tecrubeliyim bu konuda .

Bekar olunca işler kolay, evli ve çocuklu olunca gezi falan kolay olmuyor, çoluğun çocuğun kursu, dersanesi, okulu , hafta sonu hanım ve çocuklarında gezmek istemesi, evdeki işler, işteki işler zart zurt... Birde hep gençler çoğunlukla, kendimi kötü hissediyorum benden başka moruk pek az kendimi iyi hissetmiyorum, sorumluluklar , sıkıntılar başka başka, o yüzden motorla işten eve evden işe, birde boş zamanlarda motorcu dükkanlarındaki karşılaştıklarımla muhabbetle yetiniyoruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:25 ----------

Merhaba arkadaşlar şu anda bursa media markette oregon atc9k action kamera kampanyaya girmiş 299 lira , normal fiyatı 600-800 lira, ben kullanıyorum çok kaliteli tavsiye ederim, ayrıca boss oxford alarmlı disk kilidi, kocaman motorda 100 tl, ben aldım çok kaliteli, normal fiyatı 250 lira lazım olan kaçırmasın, daha önce xena alarmlı disk kilidi almıştım hemen arıza yapmıştı o yüzden tecrubeliyim bu konuda .

Ümit Hocam senin için geçmiş yav.:)
Yaş olarak benden daha gençsin ama şimdiden kendini salı vermişsin.
Gençlerin arasında olmak o kadar da kötü değil bence.
İnsan daha da bir gençleşiyor doğrusu.
İçindeki çocuğu öldürme, bırak dışarı kaçsın :)
Dünyanın işi bunca zaman bitmemiş, bundan sonrada bitmez elbette.

Bursa MT olarak düzenlenen Oylat gezisine katılamamıştım. Dershaneden dolayı.
İçimde kaldı bugün arkadaşla gidelim dedik. Cbr la artçılı git-gel 170 km epey sırtımı ağrıttı.

selamlar coşkun abicim bu hafta pazar gününe varmı bi plan yoksa yapsanda şöle bi üstümüzdeki toksinlerden arınsak motorların tozunu attırsak.........

selamlar coşkun abicim bu hafta pazar gününe varmı bi plan yoksa yapsanda şöle bi üstümüzdeki toksinlerden arınsak motorların tozunu attırsak.........
Takipte kal tarık. Doğayla iç içe akalım cemiyet beleş pilavlara. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:56 ----------

Bu arada tarık tanıt biraz kendini de tanıs arkadaşlerla
:bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar