18-05-2014 Şile - Saklıgöl - Ağva Gezisi Fotoğrafları

Bi resimde ben koyayım,hayvanı öyle tepede görünce hoşt dedim ama az kalsın üzerime atlayacaktı ordan :cherry:

1511053_10203821862615026_1928008890066941357_n.jpg

Beyler nette problem vardı bugün anca düzelttim. Charger bizim hasan abinin yolda lastiği patladı görüşemedik ondan sonra,ayrıca dün akşam emirgan sahilde ne işin vardı ? :bounce:

F54

biz de saklı göldeydik tam siz çıkarken bizde çıkıyorduk sym wolf grubu bende cbf 150 vardı 59 plaka gören arkadaşlar vardır elbet senin motoru da gördüm abart egsozlu stıcırları olmayan aslında mt den tanıdım ama durdurmak nasip olmadı..
güzel gezi olmuş bizde güzel yol yaptık..

biz de saklı göldeydik tam siz çıkarken bizde çıkıyorduk sym wolf grubu bende cbf 150 vardı 59 plaka gören arkadaşlar vardır elbet senin motoru da gördüm abart egsozlu stıcırları olmayan aslında mt den tanıdım ama durdurmak nasip olmadı..
güzel gezi olmuş bizde güzel yol yaptık..

keşke durdurabilseydin tanışırdık :) kısmet değilmiş demek ki. başka zaman mutlaka tanışırız :)

F54

sende face de ki gruba üye olursan cbf 150 bi toplantı yapılır elbette...
tanışırız yani..

Mehmet abi çok teşekkür ederim
Bu arada ilk fotoğrafta ecem seni bayağı iyi yakalamış :)

Mehmet abi çok teşekkür ederim
Bu arada ilk fotoğrafta ecem seni bayağı iyi yakalamış :)
Ne demek çaatay asıl ben teşekkür ederim :) herşey çok güzeldi.virazjlar çok yordu,bende acemi sayılırım sıkıntı yaşadım açıkcası virajlarda.kazada olmasaydı daha güzel olurdu.Neyse emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

bu yollarda aramadın 600 cc otobanda çok arıyorsun tadı bambaşka :cat:
4 silindir 600 den sonra 2 silindir 689 un yakması karttan bonus kazanmak gibi��

16 litre yakıt(75lira) ile 350km yaptım Fazer ile.Gaz da açtım, keyifte aldım.Bence 4 silindir için pek fazla değil.
22-24 kuruş yakmış oldum.

MT-7 ne yakıyor Harun?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------

Beyler nette problem vardı bugün anca düzelttim. Charger bizim hasan abinin yolda lastiği patladı görüşemedik ondan sonra,ayrıca dün akşam emirgan sahilde ne işin vardı ? :bounce:

Biz sizi bekledik aşağıda düzlükte gelen giden olmayınca devam ettik. Başka bir yoldan gittiniz filan sandık. Cebin olsaydı bak iyi olurdu.Yardımcı olmaya gelirdik.

Eve gidiyorumdur.Niye yanaşmadın, seslenmedin bir şeyler içerdik...

Öncelikle kaza yapan arkadaşlara tekrardan geçmiş olsun.
Bu benim sizinle ilk gezimdi. Çok keyif aldım. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bir dahaki gezide görüşmek üzere.
Tekeriniz düz bassın ..

16 litre yakıt(75lira) ile 350km yaptım Fazer ile.Gaz da açtım, keyifte aldım.Bence 4 silindir için pek fazla değil.
22-24 kuruş yakmış oldum.

MT-7 ne yakıyor Harun?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------

Biz sizi bekledik aşağıda düzlükte gelen giden olmayınca devam ettik. Başka bir yoldan gittiniz filan sandık. Cebin olsaydı bak iyi olurdu.Yardımcı olmaya gelirdik.

Eve gidiyorumdur.Niye yanaşmadın, seslenmedin bir şeyler içerdik...

Elimde olta vardı abi ıslık mıslık çaldım ama adını bile bilmiyorum ki :D Bende reşitpaşada oturuyorum..

Evet arkadaşlar güzel bir gezi yaptık.fakat ben yemek parası vermedim,vereyim dedim öylece kaldı.hakkınızı helal ediniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar