geçmiş olsun. bu arada arkadaşlar motoru ve egzozu sattığım için elimde şu anda ara boru (headers) vardır satılık istediğiniz egzozu orjinalini kesmeden takabilirsiniz
Arkadaşlar 1 saat önce bi kaza yaptım. Motorla beraber sağa yattım. Sebebi de bir şerefsiz araba sürücüsü bilerek üstüme kırdı, bende kaçayım derken motorla yattım işte. Neyse. Çok sükür bana birşey olmadı gibi. Sadece sağ bacağım biraz ağrıyor ve bazı kısımları soyuldu. Dizlik hariç tam koruma vardı üstümde. Aman ha dostlar eksik olmasın ekipmanınız. Motorda da çok birşey yok sağ grenaj da sıkıntı oldu doğal olarak tabii bir de arka fren ayağı eğildi. Ama benim gözüm çok korktu bu arada. Yani arkadan bir araba gelseydi ezip geçebilirdi beni büyük ihtimalle. Bilmiyorum ama motoru yaptırıp satarım herhalde. Emin değilim. Sizden ricam hepiniz kendinize dikkat edin. Araba sürücülerinin işi belli olmuyor.
allah korumuş geçmiş olsun bu arada bizim kasalarda mı yoksa bi öncesindede varmı bilmiyorum
Anlık yakıt tüketimi
100 km de yakıt tüketimi
ortalama hız
daha bir çok şey dijital ekranda mevcut sağ elcikteki info tuşuna basınca değşiyor
Merhabalar öncelikle. Yıllardır motora binmemistim. Uzun süredir forumu takip ediyorum. Yaş 35 oldu ama sevgisi kalmış içimizde sanırım. Hafta sonları bineyim diye motor almak istiyordum. Sohbetinize dışardan ortak oldumben nispeten sipariş veren arkadaşlardan daha sansliyim galiba
race blue hoşuma gitti, aradım bi bayiyi. Varmış elinde. 3 gün sonra elimde olacak.
Uzattım lafı ama asıl niyetim teşekkür etmekti. Bu motoru fark etmemiz sağladığınız ve bu topic i 111 sayfa surdurdugunuz için.
Uzuldum alamamana. Hayirlisi olsunBeyler uzulerek bildirmeliyim ki yzfden vazgectm gelme tarihi uzadkca uzadi diye. Kendime bi yol cizdim zor da olsa beklemek yerine gidip ybr aldim. Bi kac ufak tefek borcm da var onlar bitene kadar 1 yil ybr ile devam sonra da ya r25 ya da mt 07 dusunuyorum bu sene yzf hayali gerceklesmedimaddiyattan cok gelmemesi bunaltti iyice. Bugun ybr ile bi 100 km yaptim cok hosuma gitti bu kadarini beklemiyordum. Tek skinti lastik cok ince serit cizgilerinde problm oluyo gerisi guzel geldi artk ybr ile 1 yillik yolculuk basladi
![]()
Ya arkadaslar bisey sorucam yarin bende hayirlisiyla aliyorum motorumu elime bugun gidip baktim ve deposu olsun diger tüm yerleri plastik gibi bi maddeden yapilma 2013 modellerdede boyle mi birde neden celik yada alüminyum degil bunu anliyamadim sizlere danismak istedim
Bende senin dedigin gibi dusundum ama genede bi size sormak istedim sonucta ben yeni aliyorum siz aylardan yillardan beri kullaniyorsunuz peki dusme gibi bisey oldugunda parcalanma olmaz heralde motorda yaparken bunu dusunerek yapmislardir yani ben boyle dusunuyorumSezer hayırlı olsun arkadaşım.
15 bg bir makinaya ağırlık katmanın ne anlamı var.? Adamlar ağırlığı düşürerek yüksek performans alıyorlar. Gördüğün tüm 600 1000 cc motorlar yüksek güç üretiyor. O yüzden onlarda dediğin depolardan var. Taşıyabiliyorlar yani kasayı. Şimdi diyecek ki millet eee abi hyo 250 dede plastik değil. Hyo 250 dediğimiz alet 29.5 beygir yani bizden kalan 15 beygir o depoyu kolaylıkla taşır.Sen hayodaki motoru yzf ye takarsan ozaman gör gücü ağırlık bakımından. Aprilla rs125 gibi olur.