Bell M3R Kask Aldım

Kocaeli İl Temsilcisi
Evet arkadaşlar dün kadıköy Motoplustan Bell M3R aldım 644 tl ye . Normal fiyatı 299 euro fakat yüzde 30-35 civarı indirim vardı 644 tlye geldi . Sharp testinden 5 yıldız almış bi kask ve composite fiber bir kask . Düne kadar Ls2 FF 370 çene açılır modelini kullanıyordum fakat hem çene açılır kaskların güvensizliği hemde çok fazla gürültülü olduğu için değiştirmeyi düşünüyordum ve Bell mi Shark mı marushin mi derken kendimi Bell'de buldum :) Ls2 ff 370 modeline göre çok daha sessiz 100 km ye kadar araba içinde gidiyormuş gibi hissettiriyor . 100 km den sona biraz rüzgar sesi gelmeye başlıyor . Zaten cbf kullandığım için ses sorunum kalmamış oldu :) Ls2 ye göre daha hafif ve daha küçük bir kask . Artı diğer avantajıda vizör kalınlığı 3.2 mm . Bell kask düşünenlere şiddetle tavsiye ederim . Herkese kazasız belasız sürüşler ...
http://www.motoplus.com.tr/urun/23550000606/BELL-M3R-DECAL-MR2-BLACK-RED

mlooB4.jpg
[/url][/IMG]
BXzzYL.jpg
[/url][/IMG]
ZN3343.jpg
[/url][/IMG]
jJ66ZW.jpg
[/url][/IMG]
ElDDog.jpg
[/url][/IMG]
27aaAE.jpg
[/url][/IMG]

Üzerindeki BELL yazan kısım sökülebiliyorsa ne güzel. Kardeşler Düğün Salonu tabelası gibi duruyor.

Hayırlı olsun

Kocaeli İl Temsilcisi
Hahaha sağol kardeş :cherry: Ama ne yazık ki üstündeki yazılar sökülmüyo . Bell kasklarının hepsi bu şekilde ne yazıkki :) Benim için görüntü 2. planda önemli olan kafamı korusun yeter ...

Bell, paraya kıyıp tasarımcı almadıkça benim için şansı yok.

Kocaeli İl Temsilcisi
Bell, paraya kıyıp tasarımcı almadıkça benim için şansı yok.

644 tl'ye bu kadar oluyor kadeşim Shark kasklar daha güzel şekil olarak ama 5 yıldızlı kasklarıda en az iki kat fiyat farkı var . Shark Speed R alacaktım 1050 tl civarında ama Bell almak nasip oldu .

Motosikleti
gts 300
Bende de var aynı kasktan. Pek bişey diyemem önceden başka kask kullanmadım. Fakat heryerde siyah vizör aradım ebay dışında bulamadım . Onlar da kask parasına

hayırlı olsun :) güzel kaska benziyor :bounce: kazasız sürüşler dilerim :cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
Bende de var aynı kasktan. Pek bişey diyemem önceden başka kask kullanmadım. Fakat heryerde siyah vizör aradım ebay dışında bulamadım . Onlar da kask parasına

Vizör satılıyor aldığım yerde fakat vizör camı kalın olduğu için biraz tuzlu 60 euro'muş bi vizörü :)

hayırlı olsun :) güzel kaska benziyor :bounce: kazasız sürüşler dilerim :cat:

Teşekkür ederim :) Valla Ls2'den güzel olduğu kesin gayet güzel rahat bir kask vizörününde kalın olması ayrı bir avantaj buğuda yapmıyor . Anti fog yazıyordu zaten camda :)

Güle güle kullanın. Bell sevdiğim markadır. Kaskın üretim tarihi nedir acaba?

Bell kaskların üstüne reklam tabelası gibi bell yazmasa bide,güzel kask.

Kocaeli İl Temsilcisi
Teşekkür ederim sağolun . Kaskın üretim tarihini bende bilmiyorum neresinde yazıyor acaba ? :) Muhtemelen 2013 üretimidir .
Genelde kayışta yazar. Yuvarlak içerisinde olması muhtemel. 12 rakamdan bir tanesine giden ok ve iki haneli yıl şeklinde.

Kocaeli İl Temsilcisi
Genelde kayışta yazar. Yuvarlak içerisinde olması muhtemel. 12 rakamdan bir tanesine giden ok ve iki haneli yıl şeklinde.

Dediğiniz şekilde bi yazı göremedim ne yazıkki :) Neyse zaten en fazla 3 yıl giyerim 3. yıldan sonra başka alırız nasip olursa :)

Bel yazısı benim çok hoşuma gidiyor sade ve net bence cok güzel :)

Sade olması güzel aslında bende kaskı beğendim rahat hoş bir kask . Bell yazıları büyük tek sıkıntı o :)

Arkadaşlar adam almış kötülemek yerine hayırlı olsun demek gerekir,hayırlı olsun Allah test etmek zorunda bırakmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar