- Konu Yazar
İş yerinnde çok zor zamanlar geçiyorum nedense motosiklete binen potansiyel katil hırsız piç kurusu felan sayılıyor. Neyse bi gün ızgaracı adam yaşlı moruk keşke ölsede helvasını yesin dediğim adam diyor ne olum kasklamı geliyorsun sen ne bu haller bırak sen o zenginlere yetişemezsin felan bende saygıdan ve mecburiyetten o adamın laflarını çekiyorum tamam abi felan he diyip geçiyorum ama dokunuyor. Bi tane embelsil bi çocuk var petrolde marketten sorumlu arada geliyor lak lak ediyor motorumla dalga geçiyor ahahaha 100 lük motorla kask takıyor olum zaten gitmiyor
ahaha ahmet salak lan bu. Geçen dükkanın önünü ısladım güzelcene ıslattım canım nasıl sıkılıyor saat 4.30 gece bindim motora biraz olduğum yerde döndüm sonra biraz daha dikleştirip ön frene basıp gücü dıştaki ayaklığa verdim güzelce kayıyor gönlümce eyleniyorum bu marketçi geldi nabıyon olum dedi kayıyor güzel kayıyorsun felan bana biraz brifing ver dedi ben işte dıştaki ayaklığa bas ön gidonu tut biyere gitmesin gibi gibi şeyler anlattım sonra zaten ben soluk soluğa kalmıştım sigarada tıkıyor adamı be neyse bu girdi içeri ahahaha ahmet olum bu salak ölcek lan neler yapıyor dedim bu çocukta 10 tane surat var yaklaşma motorla gelmediğim zamanlar tek teker felan yaparım olay oldu nedense artık benden nefret ediyorlar abi haset var ya çocuk ver bisikleti bende yapcam dedi yerden havalanamadı abi kıskanıyorlarmı başka bişeymi anlamadım ne yapmamı öneririm bir nevi içimi döktüm taşcak gibiydim mutlu bir şekilde işe gidebilirim artık. Allah böylelerini neden yönetici patron yapar anlamıyorum hayatın zorluklarını bu yaşta tatmak çok acı.