Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hayirli olsun farlar guzel olmus bende ybr var yaptirmayi dusunuyorum ama mercekli cok iyi isitmiyor dediler vide ampulleri patlayinca bulmasi zor diyorlar

motoru uzun yola hazırladım..,
elcik korumalar takıldı
gidon arası demir takıldı(navigasyon için)
kappa yan çantalar takıldı.
led far (4 fonksiyonlu çakar ve düz yanan)
çakmaklık usb li ebaydan alındı
su geçirmez tel tutucu..,
ve 2 gün önce dişli hava filtresi rutun bakımları yapıldı

http://i.hizliresim.com/1PggN1.jpg
http://i.hizliresim.com/rL226M.jpg
http://i.hizliresim.com/b8GGkV.jpg
http://i.hizliresim.com/W2QQgL.jpg

hocam güzel fotoğraflar. makina çok diri duruyo.
led farları nereden kaça aldın hocam. bende ki el feneri gibi aydınlatıyo:D:D

hocam güzel fotoğraflar. makina çok diri duruyo.
led farları nereden kaça aldın hocam. bende ki el feneri gibi aydınlatıyo:D:D
led farlar mesut korkmazın stesinde aynısı 230 lira..,ben karaköyden 160 tl ye aldım..
aydınlat ma mükemmell..orjinal fardan daha iyi..
aynı yerde çakar devreside aldım 4 fonsitonlu bide düz yanıyor..
gidona sabitledim kanalı ordan degiştiriyorum..

led farlar mesut korkmazın stesinde aynısı 230 lira..,ben karaköyden 160 tl ye aldım..
aydınlat ma mükemmell..orjinal fardan daha iyi..
aynı yerde çakar devreside aldım 4 fonsitonlu bide düz yanıyor..
gidona sabitledim kanalı ordan degiştiriyorum..

sağol hocam bakıcam

soa

Elinde cbf 150 nin servis kıtapçığı olan var mı?

Kullanım kılavuzu değil yalnız service manuel diye geçen kitap...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------

Cumartesi sabahı bir aksilik cıkmazsa akdeniz turuna cıkıcaz abimle.

Motorumu martta 0 aldım daha 3bin km de daha. yanıma sadece motor yağı zincir spreyi ve lastik tamir kiti alacağım başka bir şeye gerek duyar mıyım. Buji muji vs almaya gerek yok heralde değil mi?

Motorumu martta 0 aldım daha 3bin km de daha. yanıma sadece motor yağı zincir spreyi ve lastik tamir kiti alacağım başka bir şeye gerek duyar mıyım. Buji muji vs almaya gerek yok heralde değil mi?

hayırlı yolculuklar, normal şartlarda bir sıkıntı çıkmaz ama yine de almakta fayda var derim ben

Kocaeli İl Temsilcisi

Hayırlı yolculuklar :) Ekstra olarak ne olur ne olmaz yedek ampül al yolda falan far keserse karanlıkta kalma :)

soa

Sağolun arkadaşlar uyarıları dinleyeceğim buji ne ampul alayım en iyisi :D...

arkadaşlar benim motor %30 un üzerindeki yokuş larda 4000 devir altında gidersem zorlanıyor.. bu sizde nasıl?

hocam çok sakin kullanıyosun sanırım. 4bin devirden aşşağıda kullanmadım hiç. bilemicem:)

Yani evet :) ben şehir içinde çok haz alamıyorum cbf den. Ha hızim 70 in üstüne çıktıktan sonra bi hafta gitsem yorulmam iyiki aldım diyorum ama şehir içi sürekli vites değiştirmek, rampalarda vites küçültme filan canım sıkılıyor bazen

Yani evet :) ben şehir içinde çok haz alamıyorum cbf den. Ha hızim 70 in üstüne çıktıktan sonra bi hafta gitsem yorulmam iyiki aldım diyorum ama şehir içi sürekli vites değiştirmek, rampalarda vites küçültme filan canım sıkılıyor bazen

aynen hocam vites aralığı çok kısa. ama ben vitesle oynamayı seviyorum. arabada bile otomatik vitesi sevmem.
ha şöyle bişey var 2 kilometrede 6 kere vites değiştirmek yerine 2 kere değiştirmeyi tercih ederim:D

aynen hocam vites aralığı çok kısa. ama ben vitesle oynamayı seviyorum. arabada bile otomatik vitesi sevmem.
ha şöyle bişey var 2 kilometrede 6 kere vites değiştirmek yerine 2 kere değiştirmeyi tercih ederim:D

Ben bundan önce 3 yıl Seyhan 150 c kullandım. Şehir içi rahatlığı aratıyor kendini. Kısa mesafede sevmesemde uzun yollar
Çok keyifli cbf ile :)

soa

Bir sorum olacak. Uzun yoldayım. Ben 100 kiloyum motorda baya yüklü 2 yan çanta ve 46lt top case dolu onun dışında kamp malzemeleri de var. 7 8 bin devir arasında hızda 80 100 arasında. Motor 100 km de 3.8 litre civarinda yakıyor normalmidir yaa.

Kocaeli İl Temsilcisi
Bir sorum olacak. Uzun yoldayım. Ben 100 kiloyum motorda baya yüklü 2 yan çanta ve 46lt top case dolu onun dışında kamp malzemeleri de var. 7 8 bin devir arasında hızda 80 100 arasında. Motor 100 km de 3.8 litre civarinda yakıyor normalmidir yaa.

Yük baya fazlaymış kardeşim baya yakmış cbf :cyclopsan

soa

Abimde wolf 250 var. Ankaradan cikarken beraber fulledik.Ben 1bucuk depoya yakin yaktım. Abim 9 litre yaktı.
Bnm 100 km 3.8lt
Onun 100 km de 2.32lt saka gibi:)

Abimde wolf 250 var. Ankaradan cikarken beraber fulledik.Ben 1bucuk depoya yakin yaktım. Abim 9 litre yaktı.
Bnm 100 km 3.8lt
Onun 100 km de 2.32lt saka gibi:)

hocam ben 125 kiloyum. topcase yok artçı yok çanta yok malzeme vs vs yok 3.6 litre yakıyo :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar