Gt250 aldım

:cherry: evet arkadaşlar bugün noterden satışını aldım ve bende 2. motorumu alıp baba yadigarı prensesi pazarları zevkine binmek için garaja kaldırdım:wiinkk:

kanuni gt250 siyah 2010 model trafiğe çıkış 2011 25000kmde ilk sahibinden aldım

hepinize kazasız sürüşler dilerim :) (bu motorlar hakkında pek bilgim yok şuna dikkat et bunların şusu var busu var diye bilgilendirmek isteyen varsa bilgiye açığız:queen:)

Genelde müşürler i arıza yapar ayaklık müşürü vs. Başka bi kötülüğü pek yok. Hayırlı olsun güzel motordur keyfini sür..

hayırlı olsun, instgram da görmüştüm. güzel motor bende 250lik alırsam birgün o da gt250r olucak sanırım :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Güle güle kazasız belasız kullanın. Hic marka model belirten sticker göremiyorum motorun üzerinde, çıkartılmışmı yoksa komple boyalımı ?

izo

Öncelikle hayirli olsun motorun..
Bende ayni motor kullanicisi olarak tavsiyem şudur sen motoruna iyi bak seni hic yolda birakmaz.Allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın...

depoyu fulledim ağzına kadar 130 km oldu hala full gösteriyo şamandıra falan mı arızalı acaba bide hararet göstergesi yok benim motorumda(kontağı açınca ilk bi gözüküyo sonra kayboluyo) sebebi nedir bilen varmı

250 ler ile 650 lerde aynı gösterge kullanıldığı için işareti var ama hararet için herhangi bir sensör yok motorda. Merak edecek bir şey yok, motorunuz hayırlı olsun kazasız iyi sürüşler. :)

250 ler ile 650 lerde aynı gösterge kullanıldığı için işareti var ama hararet için herhangi bir sensör yok motorda. Merak edecek bir şey yok, motorunuz hayırlı olsun kazasız iyi sürüşler. :)

teşekkür ederim bilader valla yorumunu okumasam motoru sahibindene koyuyodum ya :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------

şimdi bi çift michelin lastik aldım ön 110-70-17 arka 160-70-17 (ayriyetten kışın takmak için arkaya metzeller tourance)
egsoz arıyorum motoru güzel bi makine yapmayı düşünüyorum takabileceğim aksesuar ve tuning parçaları hakkında yardım eden olursa çok sevinirim
yapmak istediklerim şöyle
kısa manet
komple karbon kaplama yada plastidip
apaçiye kaçmıycak hoş sesli kibar bi egsoz
depoya siyah veya renksiz yada karbon görünümlü yan padler
orjinal ön cam iptali (çok çirkin görünüyo o kalıpta bi motora ufacık olduğu için söktüm daha çirkin oldu yapıcak birini bulursam oraya varlığı belli olmiycak bi grenaj)
her ihtimale karşı yağ radyatörüne bi fan yapsammı diyorum
ön arka dişli iyisinden bi zincir (hepsi sağlam ama değiştirmek istiyorum nolur nolmaz)

bu şeylerde yardım edebilcek birileri varsa yardımlarınızı bekliyorum

Motosikleti
Hero X Pulse 200
şimdi bi çift michelin lastik aldım ön 110-70-17 arka 160-70-17 (ayriyetten kışın takmak için arkaya metzeller tourance)
egsoz arıyorum motoru güzel bi makine yapmayı düşünüyorum takabileceğim aksesuar ve tuning parçaları hakkında yardım eden olursa çok sevinirim
yapmak istediklerim şöyle
kısa manet
komple karbon kaplama yada plastidip
apaçiye kaçmıycak hoş sesli kibar bi egsoz
depoya siyah veya renksiz yada karbon görünümlü yan padler
orjinal ön cam iptali (çok çirkin görünüyo o kalıpta bi motora ufacık olduğu için söktüm daha çirkin oldu yapıcak birini bulursam oraya varlığı belli olmiycak bi grenaj)
her ihtimale karşı yağ radyatörüne bi fan yapsammı diyorum
ön arka dişli iyisinden bi zincir (hepsi sağlam ama değiştirmek istiyorum nolur nolmaz)

bu şeylerde yardım edebilcek birileri varsa yardımlarınızı bekliyorum

ön camı çıkarmanız gerektiğini şimdi ben söyleyecektim :)
motoru boyatma yada kaplama yaptırmaya kalkmayın bence orjinali gibi olmaz.. hayali güzeldir ama pratikte güzel olmuyor
bir egzos yaptırır veya satın alırsanız güzel olur 100 liraya egzos almayın tabi.. bizim mahallede var sesi baya tok ve güzel çıkıyor ne egzoz var bilmiyorum ama.
ön arka dişliyi illaki değiştirecekseniz orjinalleriyle değiştirin en sağlamı onlar zinciride D.I.D tavsiye ederim
radyatöre fan yaptırmaya falan kalkışma hocam hiç gerek yok çünkü hararet yapmaz, şişmez rahat ol :cat:

umarım yardımcı olabilmişimdir

Hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan.Arka teker ebatı, orjınalı 150/70/17 olması lazımdı hatırladığım kadarıyla.160/70/17 lastiği neden tercih ettin :) ?

ön camı çıkarmanız gerektiğini şimdi ben söyleyecektim :)
motoru boyatma yada kaplama yaptırmaya kalkmayın bence orjinali gibi olmaz.. hayali güzeldir ama pratikte güzel olmuyor
bir egzos yaptırır veya satın alırsanız güzel olur 100 liraya egzos almayın tabi.. bizim mahallede var sesi baya tok ve güzel çıkıyor ne egzoz var bilmiyorum ama.
ön arka dişliyi illaki değiştirecekseniz orjinalleriyle değiştirin en sağlamı onlar zinciride D.I.D tavsiye ederim
radyatöre fan yaptırmaya falan kalkışma hocam hiç gerek yok çünkü hararet yapmaz, şişmez rahat ol :cat:

umarım yardımcı olabilmişimdir

depodaki kılcal çizikler biraz canımı sıkıyo açıkcası :/ egsozuda buldum siparişini verdim tiger egsoz gelicek aklımda two brothers vardı ama parama göre bulamadım teşekkür ederim hacı

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------

Hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan.Arka teker ebatı, orjınalı 150/70/17 olması lazımdı hatırladığım kadarıyla.160/70/17 lastiği neden tercih ettin :) ?

adamın elinde o an 150 yoktu 160 ve 180 vardı 180 çok yorar motoru dedim ve kullanıcı yorumlarında shinkoyu çok kötülediler bi an önce değişsin istedim şuan motorcuda akşam değişmiş olarak alıcam yeni fotoğraflarını koyucam :) (birazcıkda 500ccyi andırsın istediğimden geniş lastik iyi oldu)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------

Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin kardeşim :)

sağol kardeşim seninde tekerine taş değmesin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar