Motorsikletimize Kendimiz Biçim Vermek-Muayene

Merhaba arkadaşlar, Barkın Bayoğlu'nun kendi şekillendirdiği Wunderwaffe motorsikleti görünce içim kıpraştı, becerebilme yeteneğimizde az çok var anlıyorum bu tür şeylerden,acaba kendi motorsikletimize böyle değişikler vs. yapsak muayeneden geçer mi? veya muayeneden geçirebilmek için en fazla ne yapabiliriz? Bu konuda beni ve böyle düşünceleri olan arkadaşları aydınlatırsanız çok mutlu oluruz.

Merhabalar. Her türlü modifikasyonun muayneden geçmesi için bir mühendis e çizdirmeli, ardından bunun motosiklete ve trafiğe zararlı olmadıgını belgelemeniz gerekli. ardındanda plakaya işletirseniz sorunsuz şekilde geçecektir. ama epeyce uzun ve masraflı olacaktır.

Moderatör
Muayane sırasında yapılan kontrolleri incelerseniz sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
elbette. hafif kusurlu olmadan geçen bi motosiklete ben daha rastlamadım. farlar hiç uymuyor.ki bu muayneden geçecek siz hesap edin

dostum benim motor geçiyor :mrgreen:

bu arada farların düzgün ayarlı, stopun çalışıyor olması lazım. sinyaller ve frenlerinde düzgün tutması lazım, başka bişeye bakmıyorlar muayenede rengide ruhsattakiyle tutuyorsa burası niye böyle diye sormazlar. mühendise falan gerek yok yani şasesini falan değiştirirsen tabi o zaman işler değiştirir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar