Fiyatlar konusunda en güncel bilgi sanırım;
14 mayıs da spormotodaydım abs li duke 200 14950 liste fiyatı.
İndirim yapmıyoruz diyorlar denemedim bende. Zaten o keçi sakallı satış müdürüne ayarım adam yüzünden gidip bişi alasım varsada kaçıyor.
Ben kendiminkini bayiiden mart başında aldım 14250 ye. Euro falan hesabı yapamam ama.
2. El duke abs li arkadaşa 700 km de aldık 13750 ye.
750 tl sigorta plaka masrafı var onuda koyarsak benimki 15000 arkadasın ki 13750. Şimdi benim km 3700 arkadasın 1500. Keşke ikinci el alsaydım dedim. Satarsam 13.000 civarına satarım diye düşünüyorum. Altına satan varsada onun bileceği iştir.
Rotantide stop sorunum vardı 1000 bakımından sonra onunda ayarımı yaptırdım şimdi mesut mesut biniyorum. Abs liyle abssiz fark edermi bilemem ama riske giripde bi arabanın bagajında "keşke abs li alaydım" demek istemem. Trafikte bmx bisiklet gibi kullanıyorum, Kuryeler yetişemiyor. 3-5 kere uzun yol yaptım hatta az önce Düzce-hendek-kocali-akcakoca-düzce yaptım bana mısın demedi. Otobandada 130km bana yetiyor şimdilik. 100 den / 7500 devirden sonra yakmaya başlıyor. Dün istanbuldan düzceye gelirken 250 hyosung açık yolda kapamaya kalkdı benden önce gebzede trafiğe girdi ben izmite vardığımda hala herekedeydi.
Diyeceğim o ki bu motoru diğer motorlarla kıyaslamak cokda mantıklı değil.
Trafikde kullanımı mükemmel, şerit kaplamıyorsun aradan kaçıyorsun, basınca gidiyor... Ekonomik kullanırsanda ekonomik oluyor. Pulsar dahamı iyi? Bilemem, o tiple ona binmem ama. birileri gelip devamlı motoru inceliyor, soruyorlar falan. 15000 edermi 200 lük diyen arkadaşlar, varsa bu kalitede olan kendine baktıran ucuz motor söyleyin gidip alalım bizde. Hyoymuş yamahaymış hondaymış son hızı 1500 müş falan geçin bunları, 1000 liraya kubanın scooter ı da var gidip biniyormusun? Bütçene göre alıp biniyorsun. Kimine 15000 liralık duke pahalı gelir kimine 80000 lik rr1100.
Kızan üzülen alınan olmasın lütfen ortaya sölyüyorum.