Bu ybr ye dikkat edin !!!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-acill-sahibinden-sifir-gibi-2014-ybr-162978322/detay/

arkadaşlar ilandaki her şey yalandır.Motor 2013 modeldir ve kazalıdır.Bu motoru satan arkadaşa ben sattım,Makyaj yapılması gereken yerleri yaptırmamıştım alan kişi görsün diye ve gayet makul fiyata satmıştım.Ama alan arkadaş kendini çok zeki sanıp bu tür işlere girişmiş.Yanına bile yaklaşmayın.Bu motorun edeceği maksimum 4000 TL'dir.

Kimse yanlış anlamasın ben insanlık vazifemi yapıyorum.Kazasız sürüşler dilerim herkese :)

Bu rengi en tutulan rengiymiş,o zevk meselesi yaw milletin tuttuğunu ben nabayım:queen:

Bu rengi en tutulan rengiymiş,o zevk meselesi yaw milletin tuttuğunu ben nabayım:queen:

hocam sen fiyatı gördün mü asıl burdaki bayii mavi ybr gelmiyecek diyince bu gerzekde böyle bir fiyat yazmış :)

ayriyetten rakamların alayıda yalan

sepet 80 TL
koruma demiri 70 TL
lastikler 200 TL bu neyin kafası anlayamadım ben :)

hocam sen fiyatı gördün mü asıl burdaki bayii mavi ybr gelmiyecek diyince bu gerzekde böyle bir fiyat yazmış :)

ayriyetten rakamların alayıda yalan

sepet 80 TL
koruma demiri 70 TL
lastikler 200 TL bu neyin kafası anlayamadım ben :)

Fiyatı görmemezlikten geliyom,o fiyata satamaz zaten.İlan baştan sona ofsayt...Ama çok üzücü bir durum.3 kuruş para için bu kadar .... olmamalı insan.

Motorun sıfırı 4.800 tl bu vatandaş yazmış 5.300 tl.
Koruma demiri desen 50 tl
Lastik desen en güzel lastik 200-250 civarı.

Bu tipler ne içiyorsa aynından bende istiyorum çok güzel kafa yapıyor anlaşılan...

sahibinde.com a şikyet edin, ilanın yanında var tıklayın.

eskiden Ahlak vardı .ALLAH tan korku vardı .doğrusunu yazsan ne olur . Kısmetin varsa zaten gider...

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bende şikayet ettim altına da ayrıntılı bir kişisel yorum yazdım.

bu arada aracın plakasıda 07 FVP 13. e-devler şifresiyle sorguladığımızda 2013 model olduğu zaten yazıyor.Akşam çalıştığı yere gitmeyi düşünüyorum zaten bakalım tepkisi ne olacak

ümüğüne yapışırsan öyle oluyor işte,bir sürü şikayet aldı muhtemelen ayriyeten bende üzerine düştüm konunun bakalım sonu nolucak bu işin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar