Motorum yarın elimde, önerilerinizi bekliyorum!

hocam hiç kasma ama biyerede söz verme 1 saat sonra orada olurum deme nolur nolmaz.ama mutlaka kendin bin sağdan sağdanda olsa.güzel bir anı olur. :D bende aynı durumda 4-5 km getirmiştim eve.

Bence motoru evine getirt, daha sonra trafiğin nispeten az olduğu erken saatlerde yavaş yavaş motora alış. Kendine tam güvenene kadar çok trafiğe çıkma. Unutma kötü rüya görmektense uykusuz kalmak daha iyidir.

Arkadaşlar bugün alamadım motoru :( Mağaza ÖTV'yi yatıramadık bugün arkadaş izinliydi yarın sabahtan gel al dediler. Açıkçası işime geldi, bugün alsaydım 17.00 gibi alacaktım tam iş çıkış saati, cadde ana baba günü olacaktı. Yarın 11 gibi alacağım daha sakin olur, daha rahat olurum. Bugün motorun üzerine bindim çalıştırdım falan çok mutlu oldum zaten, bu gece uyku tutmayacak gibi geliyor :D

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Arkadaşlar bugün alamadım motoru :( Mağaza ÖTV'yi yatıramadık bugün arkadaş izinliydi yarın sabahtan gel al dediler. Açıkçası işime geldi, bugün alsaydım 17.00 gibi alacaktım tam iş çıkış saati, cadde ana baba günü olacaktı. Yarın 11 gibi alacağım daha sakin olur, daha rahat olurum. Bugün motorun üzerine bindim çalıştırdım falan çok mutlu oldum zaten, bu gece uyku tutmayacak gibi geliyor :D

Aynı şeyleri ben de yaşayacağım için 17:00'dan beri ara ara başlığı kontrol ediyordum birşey yazıldı mı diye.

Tüh :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar