fazer 800 ile ilk gezim 2014 sezonu açtık ;)

nisan ayının 29'unda almış olduğum motorumu bakımları için daha düne kadar yerinden oynatmamış kontak açmamıştım.
geçtiğimiz hafta yağ-yağ filtresi-bujiler ve de hava filtresi değişimi yaptık ve artık benim canavar yollara hazır durumdaydı.:cat:

uzun soluklu değil kısa ve öz bir gezi yapalım dedik motorcu dostu nizipli dondurmacı sabri ustanın yanına misafir olalım dedik
yolda pek fotoğraf çekemedik önce birecik'e geldik

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Maşallah. Motor da şeker bişeymiş, sarı jantlar falan.. Yakışıyor kerataya :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------

arkadaşlar resim yükleme sayfası sürekli hata veriyor diğer resimleri akşama yüklerim artık

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------

sabri usta bizi sıcak tatlı yedirmeden yollamayacak :mrgreen:

bu da sabri ustanın torunu belli ki dedesi gibi motosikletçi olacak ileride

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------

tatlılar hazırlanıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------

haydi afiyet olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------

bu arada fazer 8 için şehirler arası yolda yakıtı 100 km 4.5 litreye kadar düşürdüğünü idda eden arkadaşlara pek inanmamıştım .çünkü bakımdan önce benim canavar sakin kullanımda 100 km 7 litre yakmıştı :pr:
ama şimdi itiraf ediyorum ki gerçekten performansına göre çok az yakıyor.makineye bakım yaptıktan sonra 95 oktan benzin ile ortalama 2 kişi 120-130 km hız ile - bu yer yer 140 -160 km çıktı -- nizip'ten urfaya döndüğümüzde gözlerimize inanamadık 110 km yol geldik depoyu ağzına kadar doldurduk 25 tl aldı.kamil de ben de çok şaşırdık.yani 100 km 5 litre yakıyor hem de keyfine göre kafana göre gazla...
işte motoruma bir kez daha hayran kaldım tabi tamamen duygusal:pl:

5 Yılımın geçtiği Birecik,i görmek gerçekten çok güzel. Anılarım depreşti, ağzımın suyu aktı. Çok güzel anılar, dostluklar biriktirerek ve çok keyif alarak yaşadığım bir beş yıl. Arkadaşlarla telefonda görüşüyoruz sık sık, sağolsunlar malzememizi de eksik etmiyorlar gönderiyorlar. Ama orada yemek, gezmek, havasını solumak bir başka güzel. İlk fırsatta İzmir Birecik motor ile düşünüyorum. Kısmet.

hayırlı olsun sonunda bismillah demişsiniz acaba ben ne zaman diyeceğim
fz8 e lafım yok ama en 500 canavar maşallah :mrgreen:
aynısından benim de olduğu için galiba :cat:

Dostum yeni motorunla nice keyifli geziler yaparsın umarım. Şebbek (halka tatlısı) harika görünüyordu. Yolumuz oralara düşerse ustayı öğrendik sayende :thumleft:

Mersin İl Temsilcisi
vay vay vaaayy...
bilal kardeşim ve sabri ustam...
özlemişim sizleri.
bilalcim, gsr 600 ü satmışsın demek. hakkında hayırlısı olsun :)sabri ustayı bilmeyenler için söyleyeyim; sabri ustanın yanına aç gidin arkadaşlar. tok gitseniz de farketmiyor eline ne geçerse ağzınıza tıkıyor, patlayacak gibi oluyorsunuz. ben ömrümde böylesine yedirmeyi seven annem, kaynanam ve sabri ustayı gördüm. ama sabri usta birkaç tık fazlası. yani teklif ve ısrar olmadan zorla ağzınıza tıkıyor lokmaları :)

kulağın çınlasın sabri usta, ömere de selamlar bu arada..

tekeriniz düz bassın, Allah'a emanet....

Abi senden ricam gezme bir daha :D
Gezeceksende fotoları atma yahu bu nedir sabah sabah kebabı mı tatlıyı mı canım çeksin bilemedim :))

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Bu traktörcüyle aynı fikirdeyim. Fotolarda takılı kalmaktan konunun sonunu getiremedim yahu..

hayırlı olsun, gezi süper, yemekler çok fenaydı :)
teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------

hayırlı olsun sonunda bismillah demişsiniz acaba ben ne zaman diyeceğim
fz8 e lafım yok ama en 500 canavar maşallah :mrgreen:
aynısından benim de olduğu için galiba :cat:
ewet sezonu açtık inşallah devamı gelir :D sabri usta motosikletlerini dükkanın içine çekiyor hem dekor oluyor hem de gözünün önünde druyor o yüzden motorları sıfır gibi bu EN 500 2005 model mesela :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------

Dostum yeni motorunla nice keyifli geziler yaparsın umarım. Şebbek (halka tatlısı) harika görünüyordu. Yolumuz oralara düşerse ustayı öğrendik sayende :thumleft:

ewet hocam yolunuz butaraflara düşerse sabri ustanın yanına uğramadan geçmeyin.nizip'te kime sorsanız size tarif eder yerini
herşey bir yana böylesine güzel bir insanla tanıştığınıza çok çok memnun kalacaksınız emin olun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------

vay vay vaaayy...
bilal kardeşim ve sabri ustam...
özlemişim sizleri.
bilalcim, gsr 600 ü satmışsın demek. hakkında hayırlısı olsun :)sabri ustayı bilmeyenler için söyleyeyim; sabri ustanın yanına aç gidin arkadaşlar. tok gitseniz de farketmiyor eline ne geçerse ağzınıza tıkıyor, patlayacak gibi oluyorsunuz. ben ömrümde böylesine yedirmeyi seven annem, kaynanam ve sabri ustayı gördüm. ama sabri usta birkaç tık fazlası. yani teklif ve ısrar olmadan zorla ağzınıza tıkıyor lokmaları :)

kulağın çınlasın sabri usta, ömere de selamlar bu arada..

tekeriniz düz bassın, Allah'a emanet....
teşekkür ederim abi gsr gitti fazer 8 geldi :bestmt: yeni motorumdan çok memnunum ama insan bir motosikleti 2.5 yıl kullanınca artık ailesinden biri gibi oluyormuş bunu da gsryi satınca anladım :salut:
hayırlısı inşallah yeni motorumla da gsr ile yaptığım uzun ve kısa geziler gibi geziler yapmak nasip olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------

Abi senden ricam gezme bir daha :D
Gezeceksende fotoları atma yahu bu nedir sabah sabah kebabı mı tatlıyı mı canım çeksin bilemedim :))

abi buralarda gezdin mi kebapsız tatlısız olmuyor inan :mrgreen:
inşallah birgün misafirimiz olursun beraber olur kebaplar tatlılar :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

Bu traktörcüyle aynı fikirdeyim. Fotolarda takılı kalmaktan konunun sonunu getiremedim yahu..
eyvallah cihan kardeşim ayrıca yeni makinemi beğendiğine sevindim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------

hayirli olsun kazasiz belasiz sürüsler dilerim:cat:

çok teşekkürler @EGE YELI gezmeyi seven insanlarız sizin de tekeriniz düz bassın

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------

Tertip hayırlı olsun, gözümü aldı Maşallah:mrgreen:

sağolasın tertip allah daha iyisini sana nasip etsin :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar