TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Herkese merhaba. Epey bi süredir foruma giremiyodum, uzaktan takip ediyodum ama apache almayı düşündüğüm için yaklaşık 1000 sayfasını okudum bu başlığın :) tam "tamam alıcam bu motordan" diye karar vermişken son sayfaya geldim, herkes motorunu satıyomuş.. Hayırdır bıktınız mı motorlardan :D 5000 lira param var, bir kuruş fazlası yok, eski kasalardan sıfır almayı düşünüyorum. Farklı bi tavsiyesi-önerisi olan var mıdır acaba? En az 3-4 yıl kullanıcam bu yüzden sıfır almayı düşünüyorum

arkadaşlar yanlış anlaşılmasın cc yükseltmek için satılıyor yoksa bir sıkıntısı oldugu için degil.

Merhaba arkadaşlar. Apacheme ngk buji almayı düşünüyorum fakat bir çok çeşidi var. Apacheye hangisi uygundur. Bilgisi olan varmı. Bi sitede cr9ek yazıyor, diğerinde cr9eıx apache için diyor.

ben satmıyorum apache'mi varmı benden başka satmayan?

Son düzenleme:
Neden satılıyor bu canavarlar pulsar için mi
Hayır ben pulsar falan almam. Sahibindene ilan veremiyorum bu ay başka motor sattım:) Ay sonu ilan vericem satılmazsa bu sene kullanırım .Benim satma sebebim motordan 1300 km gibi kısa bi sürede soğumuş olmam yoksa pulsarmış, hint kumaşımıymış bi daha işim olmaz .

hayırdır hocam yav neden soğudun :)

Dostum her yanının titriyo olması beni aşırı şekilde rahatsız ediyo. Sürüş konforu olarak bi rahatsızlık duymuyorum zaten rahatsız edecek derecede değil biliyosunuz. Benim sorunum tamamen psikolojik :) Ses gelio ön kafadan sinyallerden , arka soldaki koruma demirinden falan ben duydukça bişeymi oldu diye tedirgin oluyorum.Sıkmadığım yeri kalmadı hala aynı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar