2014 Kasa Honda CBR250R Almış Bulunmaktayım...

Evet arkadaşlar kasanın değişmesiyle birlikte bugün itibari ile honda bayisiyle anlaşmış motor satın alma işlemlerini başlatmış bulunmaktayım. 17 mayısta ehliyet sınavım var inşallah. Yakın bir zamanda Gis akademiden eğitim almayı düşünüyorum. Aynı zamanda motorla birlikte Shark S900c kask, Ross Speed Mont, Ross Deri eldiven, Disk klidi ve Koruma takozunuda almış bulunmaktayım. Aylardır para biriktiriyordum hayalini kuruyodum yakın zamanda kavuşucam inşallah mutluluğumu siz değerli forum üyeleriyle paylaşmak isterim :)Bunlarda fotoğraflar:

16cs.jpg

xp3aq.jpg

yff9.jpg

Yaklaşık 2000 liralık aksesuarlar la modifiye edilmiş repsol.

s9z9.jpg

gn8z5.jpg

hayırlı olsun kazasız belasiz inş

bende almayı düşünüyorum atv ama ... taksit yapıyorlarmı kredi kart vs ?

hayırlı olsun
bende düşünüyorum satıp yenisinden almayı 250 bayilerdeki durum nedir acaba?
senin aldığın yerde kaç adet kalmıştı ne kadar satılmış

motoru teslim aldınız mı ? siyah renk seçeneği yok galiba. Eski kasadan farklı olarak, far dışında bir değişiklik var mı

hayırlı olsun
bende düşünüyorum satıp yenisinden almayı 250 bayilerdeki durum nedir acaba?
senin aldığın yerde kaç adet kalmıştı ne kadar satılmış

Teşekkür ederim. benim aldığım bayide 8 tane kalmıştı. 3 renkten de bulunuyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------

motoru teslim aldınız mı ? siyah renk seçeneği yok galiba. Eski kasadan farklı olarak, far dışında bir değişiklik var mı

hayır daha teslim almadım. gördüğüm kadarıyla egzoz, kafa grenajı, yan grenajlar, sele, aynalar, farlar değişmiş durumda. motor daha bi kalıplı olmuş.

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız cezasız arızasız kullanmanızı nasip etsin.

Çok yakışıklı, kazasız belasız kullanırsınız inşallah. ( Maşallah ) biraz adnan hoca nın kedicikleri gibi olduk :D

Benimde ktm 200 duke abs ( Nakit 13000 tl )ile arasında kaldığım bir motor.

Bazende diyorum ist gibi bir şehirde,Scooter ile devam et. vitesli ile uğraşma, kafalar bir hayli karışık.

Çok yakışıklı, kazasız belasız kullanırsınız inşallah. ( Maşallah ) biraz adnan hoca nın kedicikleri gibi olduk :D

Benimde ktm 200 duke abs ( Nakit 13000 tl )ile arasında kaldığım bir motor.

Bazende diyorum ist gibi bir şehirde,Scooter ile devam et. vitesli ile uğraşma, kafalar bir hayli karışık.

haha :) amin adnan hocam :) ben naked motor sevmediğim için ktm yi hiç düşünmedim. ama abs olması bence çok öenmli bi avantaj. Şehirler arası yolu çok kullanıcağım için seçimimi böyle yaptım Allah utandırmasın. vitesli işi beni de korkutuyo ama çıktık bi yola bakalım :) Allah size de gönlünüzde ki motoru nasip eder umarım

hayırlı ugurlu olsun...tekerine taş gelmesin ve bol kmler..
bir an baktım anes yabancı gelmiyor halkalıdakimi diye okurken gordum ki orası:):)

Hayırlı olsun güle güle kullanın,yanlız montu bende kullanıyorum yazlık pıt pıt ter akıttırır size benden söylemesi :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar